Ouders proberen een 2e baby te krijgen. Tijdens de echo wordt duidelijk dat de moeder zwanger is van een vierling

Zwangerschappen van meerlingen zijn altijd bijzonder. Tenzij tweelingen of drielingen in de familie voorkomen, verwacht een aanstaande moeder tijdens een doktersafspraak niet te horen te krijgen dat ze zwanger is van meer dan één baby.

Dit gebeurde in 2012 echter wel met Tressa Montalvo uit Houston.

Volgens de Huffington Post, vertelde Tressa’s arts tijdens de 10-weken echo dat ze zwanger was van een tweeling. Tressa en haar man, Manuel Montalvo Jr., probeerden nog een kindje te krijgen voor hun 2-jarige zoon, Memphis. Ze verwachtten echter absoluut niet meer dan één baby.

Maar de verrassingen stopten daar niet. Tijdens een andere echo vond de arts een derde hartslag, wat betekende dat Tressa zwanger was van een drieling. Daarna trof de arts echter een vierde baby aan!

Een vierling is zeer zeldzaam, maar deze vierling was nog zeldzamer.

Hoewel een zwangerschap van meerlingen relatief vaker voorkomen dan gemiddeld bij koppels die vruchtbaarheidsmedicijnen gebruiken of behandelingen ondergaan, is de vierling van Tressa en Manuel volledig natuurlijk verwekt. Bovendien waren de baby’s niet slechts een vierling: ze waren eigenlijk twee tweelingen, waarbij elke tweeling een placenta deelde.

De kans op het natuurlijk verwekken van 2 eeneiige tweelingen is ongeveer 1 op 70 miljoen.

Tressa droeg haar baby’s tot de 31e week, en beviel van vier gezonde jongens via een keizersnee. De baby’s – Ace, Blaine, Cash en Dylan – werden op Valentijnsdag 2013 geboren.

DEEL dit ongelooflijke verhaal op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: