Een hartverwarmend verhaal over een pleegkind en een hond!

Buddy is pas 3 jaar oud maar heeft geen gemakkelijk leven gehad. Toen hij 11 maanden oud was kwam hij in een pleeggezin terecht omdat zijn ouders niet goed voor hem zorgden.

Vanaf dat moment wordt Buddy omringt met liefde. Niet alleen van zijn pleegouders maar ook van de hond van het gezin Reagan. De twee zijn vanaf het eerste moment onafscheidelijk. Ze doen werkelijk alles samen. Ze gaan samen in bad, doen dutjes en spelen de hele dag door. De pleeg oma van Buddy vond dat deze lieve vriendschap tussen Buddy en de schattige labaradoodle Reagon vereeuwigd zou moeten worden. Daarom besloot ze een boek te maken over deze lieve vrienden zodat nog veel meer mensen van het schattige duo kunnen genieten.

hond-1

Het verhaal van Buddy en Reagon raakt hopelijk heel veel harten. In het boek staan de mooiste en liefste foto’s van de twee. De pleegmoeder van Buddy is dolgelukkig met haar twee schatjes. Ze had Reagon al voordat Buddy bij haar kwam wonen en ze vertelt dat het de beste beslissing ooit was om Reagon te adopteren. Nog nooit had ze zo’n lieve en zorgzame hond gehad.

hond-2

hond-3

Reagon had haar door een hele moeilijke tijd heen geholpen. Voor Buddy bij ze kwam wonen had het gezin twee andere pleegkinderen in huis. Jaren hadden ze voor de kinderen gezorgd toen ze plotseling afscheid van elkaar moesten nemen. De kinderen konden weer bij hun eigen ouders wonen. Het hart van de pleegmoeder brak toen ze haar pleegkinderen gedag moest zeggen. Daarom besloot het gezin een 8 weken oude pup te adopteren. Reagon heeft de pijn van het verlies als geen ander weggenomen en brengt nu iedere dag een lach op het gezicht van het hele gezin!

hond-4

hond-5

hond-6

hond-7

hond-8

hond-9

hond-10

hond-11

hond-12

hond-13

Wat vind jij? Reageer hieronder: