Reactie van hond op eigen scheet is hilarisch. Bekijk het zelf – wij kunnen niet stoppen met lachen

Honden kunnen ons een hoop plezier bezorgen, zeker wanneer ze iets ondeugends gedaan hebben en een ander de schuld proberen te geven.

Dit is de schattige Duitse herdershond, Lucy, die onlangs zeven maanden oud geworden is. De schattige hond met een sneeuwwitte vacht, ligt op de bank en geniet van haar leven en omgeving. Je kunt gerust stellen dat ze comfortabel op haar troon zit, als een goed verzorgde koningin, maar haar daarop volgende handelingen zijn alles behalve koninklijk.

Lucy’s baasje Kayla Eggers maakte een video van haar hond, maar na 16 seconden is een zachte, maar toch duidelijke scheet te horen. We zullen Kayla op haar woord geloven, dat het de hond, Lucy, was die de stinkende scheet liet.

Kayla’s video ging snel viraal op social media waar het honderdduizenden keren werd bekeken. Op YouTube is de video zelfs meer dan 1 miljoen keer bekeken.

“Wat een dame.”

Tot mijn verbazing,  heb ik één van de VELE scheten van mijn 7 maanden oude witte Duitse herdershond, Lucy, die dag op video kunnen vastleggen. Ik moest zo hard lachen (zoals je kunt horen in de video) dat ik besloot het te delen op Facebook. Ik kreeg wat likes en reacties op de post en besloot het daarom ook op Youtube te plaatsen. Ik wil dit aan de wereld laten zien, zodat wij mensen, gerust onze honden de schuld kunnen geven als we iets ruiken.” schreef ze in de videobeschrijving.

Wat nog grappiger is, is dat Lucy zich niet eens realiseert wat er precies gebeurd is.

Na slechts enkele seconden, zeggen de uitdrukkingen op haar gezicht alles. Het is alsof ze niet weet dat ze net een scheet gelaten heeft.

Een paar seconden later begint Lucy de plaats van het geluid te onderzoeken met haar neus. Ze draait haar kop naar haar staart en begint zich af te vragen of ze misschien toch een scheet gelaten heeft.

Wanneer ze het zich eindelijk realiseert, verandert de uitdrukking op haar gezicht weer en zie je zelfs wat paniek. Volgens mij probeerde ze de bank in eerste instantie de schuld te geven van de scheet, maar toen het besef er eindelijk was en ze zich realiseerde dat ze toch echt een scheet gelaten had, sprong ze onmiddellijk van de bank af om aan de geur te ontsnappen.

Wat grappig en toch ook aandoenlijk!

DEEL met je vrienden en familie.

Wat vind jij? Reageer hieronder: