De reactie van de leeuwen op deze baby in een leeuwenpak is geweldig!

In de dierentuin van Atlanta in de VS is deze aandoenlijke video gemaakt.

De kleine Aryeh is samen met zijn peetouders in de dierentuin. Speciaal voor deze leuke dag heeft de 11 maanden oude Aryeh zijn leeuwenkostuum aan. Aryeh betekent namelijk ‘leeuw’ in het Hebreeuws. De naam blijkt perfect bij Aryeh te passen want hij heeft een hele bijzondere band met de leeuwen in de dierentuin.

De peetouders van Aryeh willen graag een foto maken van Aryeh in zijn leeuwenkostuum met de leeuwen op de achtergrond. Toen ze bij het leeuwenverblijf aankwamen zetten ze Aryeh op de rand bij het glas. De leeuwen zitten verderop in het verblijf. Wat er vervolgens gebeurd hadden ze nooit kunnen voorspellen.

De kleine jongen in zijn leeuwenpak trekt al snel de aandacht van de leeuwen. Nieuwsgierig komen ze steeds dichterbij tot ze hun neus tegen het glas drukken.

Aryeh was gelukkig niet bang voor de leeuwen aan de andere kant van het glas en ze hebben een interactie van een paar minuten. Omdat ze niet willen dat de leeuwen te erg van slag raken lopen ze na het maken van een aantal spectaculaire foto’s en deze video weer verder.

Wat vind jij? Reageer hieronder: