Maak een heerlijke Japanse cheesecake met slechts 3 ingrediënten. Om je vingers bij af te likken!

We zijn er allemaal dol op, taarten! Van appeltaart tot een heerlijke slagroomtaart, of ben jij meer een chocolade liefhebber? Wat als ik je zou vertellen dat je een heerlijke Japanse cheesecake kan maken met maar 3 ingrediënten?

Zoals je waarschijnlijk op de foto hebt gezien maakt de zachte, gele kleur deze taart het allemaal extra verleidelijk. En geloof me, hij smaakt net zo lekker als dat hij eruit ziet! Het hoofd ingredient van deze taart is als basis witte chocolade. Deze cheesecake is erg luchtig, en dus waarschijnlijk niet zo machtig als andere recepten.

taart

Naast 120 gram witte chocolade heb je alleen maar drie eieren en 120 gram roomkaas nodig. volg de instructies in de volgende video en geniet binnen de kortste keren van puur genot. Ik kan bijna niet wachten om ermee te beginnen. Nooit meer van die eindeloos lange taarten bakken, of ontzettend veel kwijt zijn bij de plaatselijke bakker. Met dit recept geniet je binnen de kortste keren van een overheerlijke Japanse cheesecake.

Dus heb jij geen zin om op deze mooie dagen lang in de keuken te staan voor een taart? Zoek dan niet verder, en DEEL dit geweldig makkelijke recept met al je vrienden en familie op Facebook!