Ze stopt per ongeluk de hond zijn favoriete speeltje in de was. Kijk nu eens hoe de hond het speeltje probeert te redden.. Hilarisch!

Denk eens terug aan je jeugd… Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat ieder van ons wel een speeltje had waar je gewoon niet zonder mee kon. Voor mijn 5de verjaardag kreeg ik bijvoorbeeld een knuffeldier, en ik nam het overal mee naartoe.

Je kan gerust zeggen dat de knuffel in mijn jeugd me beste vriend was waar ik over de jaren heen ontzettend veel herinneringen mee gedeeld heb. De lieve golden retriever in de onderstaande video had hetzelfde.. Het viel zijn baasje op dat de teddybeer van hem nogal vies was geworden, dus besloot ze de teddybeer in de wasmachine te doen. Wetende hoe dol het beestje op zijn knuffel was, besloot ze een camera te installeren in de wasmachine om te kijken hoe hij hierop zou reageren.

Haar golden retriever heeft het hele huis doorzocht opzoek naar zijn beste vriend. De onderstaande beelden laten het moment zien waarop hij zich eindelijk realiseert dat zijn vriend al die tijd in de wasmachine lag.

Ik kon mijn lach gewoon niet bedwingen toen ik deze video voor het eerst zag!

Wat vind jij? Reageer hieronder: