Zijn jouw schoenen te klein, of ben je ze ontgroeit? Zorg ervoor dat ze weer perfect passen met DEZE tip!

Je bent in je favoriete schoenenwinkel, totdat je hart plots stil blijft staan. Je droomschoenen zitten je met 50% korting aan te staren. Helaas zit je maat er niet meer bij. Tóch kan je ze niet laten liggen en besluit je ze een maatje te klein te kopen.

Je was helemaal verblind door de pracht van de schoenen en merkt pas bij thuiskomst op dat ze eigenlijk helemaal niet zo lekker zitten. Gelukkig hebben wij DE tip waarmee je je schoenen tot wel 1 maat kan vergroten! Op deze manier hoef je niet terug naar de schoenenwinkel om de maat om te ruilen, en je hoeft ze uiteraard niet terug te sturen naar de online webshop. Onze vrienden van Handig voorzien ons in de volgende video van de tip die ons leven allemaal een stukje makkelijker zal maken.

Er gaat momenteen een tip rond op het internet die vertelt dat je je schoener wijder kunt maken doormiddel van invriezing. Deze manier raden wij iedereen af. De kou kan er namelijk voor zorgen dat de schoenen kapot kunnen gaan. In sommige gevallen zal dit ongetwijfeld werken, maar we willen natuurlijk geen enkel risico nemen. De beste manier om je schoenen te wijder te maken is namelijk niet met kou, maar met warmte!

Onze vrienden van Handig voorzien ons in deze video van de tip die wij allemaal kunnen gebruiken. Kijk maar eens mee!

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

Wat vind jij? Reageer hieronder: