Ze liet zijn dochter haar eigen outfit kiezen uitkiezen voor de schoolfoto. Momenteel gaat haar foto de hele wereld over!

Kinderen hun eigen kledingkeuze laten maken is een belangrijke stap in de opvoeding. Dit gaat in veel gezinnen gepaard met drama. Hoewel een kind met zijn eigen kleding en stijl zichzelf volledig kan uiten, zijn hun keuzes niet altijd even verstandig. Zo is het echt handig om een winterjas aan te doen als het koud is, en die hoge hakken zijn niet de beste keuze als de hele klas een dagje naar het bos gaat.

Een tweede aspect waar in menig huishouden flink over wordt gediscussieerd gaat over de vraag wat wel en niet “aanvaardbaar” is om op school of in het openbaar te dragen. En die discussie speelt zich vaak af als de schoolfotograaf langskomt.

Op de peuterschool van de 3-jarige Kaylie-ann Steinbach kwam er ook een schoolfotograaf langs voor de jaarlijkse klassenfoto. Haar ouders lieten Kaylie-ann haar kleren helemaal zelf uitkiezen. Ze wachtten met ingehouden adem af om te zien wat ze zou kiezen. Toen ze de trap af kwam lopen in haar outfit konden haar ouders niet stoppen met lachen.

Sommige ouders zouden hun dochter hebben gevraagd om iets anders aan te trekken. Maar wij zijn blij dat de ouders van Kaylie-ann zagen hoe trots hun dochter was op haar mooie outfit.

Onderstaand zie je het resultaat van de fotoshoot, compleet met cape en de Superman pop. Kijk nou naar die trotse blik van Kaylie-ann!

Dit is weer een perfect voorbeeld van hoe onschuldig en geweldig kinderen zijn. Ze trekken zich nog niets aan van allerlei sociale normen en vragen – ze doen gewoon lekker wat ze zelf willen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: