Ze ziet hoe haar kind in slaap viel in zijn speelgoed auto. Nu waarschuwt ze mensen voor een belangrijk probleem!

Toen Teleasha Cameron haar zoon betrapte in een grappige positie in zijn speelgoedauto, wist ze dat ze de situatie kon gebruiken om mensen te waarschuwen voor een belangrijk probleem: Drinken en rijden.

In de serie foto’s die ze had genomen zie je hoe haar baby in slaap was gevallen achter het stuur. Zijn andere speelgoedjes liggen helemaal overhoop en om hem heen.

De moeder kwam vervolgens op een briljant idee: Ondanks dat het concept misschien wat vreemd is, is de boodschap die erachter schuilt duidelijk. Ze wil hiermee vreemden bereiken om hen te waarschuwen over de gevaren van drinken en rijden.

Gelukkig raakte niemand gewond in dit ‘ongeluk’, maar het zorgt er wel voor dat mensen voortaan wel beter nadenken. De moeder kwam zelfs met een scenario en vertelde hierbij dat er zou kunnen gebeuren.

“Een kleine jongen en zijn speelgoedauto zijn gecrasht op 14-12-2016”

“De bestuurder van één van de voertuigen is geïdentificeerd als ‘Bob de bouwer”. Onderzoek heeft aangetoond dat hij probeerde een schaap te vermijden op de dag, maar geraakt werd door een andere bestuurder.”

“De andere bestuurder is geïdentificeerd als de 10-maanden auto jongen Xavier. Het ziet er naar uit dat hij had gedronken voor hij achter het stuur ging zitten.”

“Rapporten laten ons zien dat hij onder invloed was van melk. Dit zorgde ervoor dat de auto aan het slingeren raakte.”

“Zoals je kan zien op de foto’s is de auto van Bob op zijn kant geraakt na de crash. Een groter bewijs bestaat er niet. Je ziet de melk zelfs nog uit zijn flesje druppelen!”

“Tot onze grote spijt moeten we erbij vermelden dat Bob de bouwer inmiddels dood is verklaard. De andere bestuurder komt er naar alle waarschijnlijkheid weer bovenop.”

Wat vind jij? Reageer hieronder: