De ouders namen afscheid van hun stervende dochter – toen voelde de vader plotseling iets in zijn hand

Toen de familie Moore-Williams op vakantie was in Spanje ontdekten ze dat hun 18 maanden oude dochter Bella haar haren begon te verliezen. Ze beseften dat er iets vreselijk mis was en gingen rechtstreeks naar het ziekenhuis toen ze thuis kwamen in Engeland.

De artsen ontdekten al snel dat het kleine meisje een zeldzame groeiziekte had, die slechts 1 op de 60.000 kinderen treft. Haar cellen groeiden anders dan normaal en daardoor was haar lichaam zichzelf aan het afbreken.

De artsen legden uit dat de meeste mensen die de ziekte hebben geen symptomen vertonen, maar bij sommige patiënten ontwikkelt het ziekteproces zich snel en in de meeste gevallen gaan deze patiënten zelfs dood.

Ondertussen lag het meisje aan de beademing en ging het erg slecht met haar. Er verstreken weken zonder dat de conditie van het kleine meisje verbeterde, en de artsen verklaarden dat het tijd was voor papa en mama Francesca Lee om de beademing af te zetten.

De familie verzamelde zich in het ziekenhuis en namen wat foto’s met de vijf jaar oude broer van Bella, Bobby. Ze namen afscheid en huilden zachtjes toen de artsen het masker uitschakelden.

Ze keken naar het kleine meisje, radeloos van verdriet. Bella begon iedere minuut langzamer te ademen, maar daarna gebeurde er iets ongelooflijks. Dit vertelde vader Lee aan de Telegraph

“Ik hield haar handje vast, en wist dat ze haar laatste adem uitblies. Ik voelde dat ze langzaam wegzakte, maar plotseling greep ze mijn vingers!”

Bella begon te huilen. De ouders waren geschokt, voordat ze beseften dat het kleine meisje voor haar leven aan het vechten was. Ze riepen de dokters erbij die onmiddellijk alles deden wat in hun vermogen lag om het leven van het meisje te redden.

Na een uur van hevige strijd, was het duidelijk: Bella zou overleven!

De artsen waren het erover eens dat er een wonder was gebeurd, en ze waren diep onder de indruk van de vechtlust van het kleine meisje. Nu is het al weer vijf maanden geleden sinds dit dramatische incident zich afspeelde. De ziekte is er nog steeds, maar Bella heeft een tweede kans gekregen en krijgt medicatie.

De gezondheid van het meisje wordt iedere dag beter, en haar haar is weer gegroeid. Ze kan lopen, praten en lachen zoals ieder kind van 2,5 jaar oud. We wensen het gezin het allerbeste! Deel dit artikel als je dat ook wilt doen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: