Vader van 3 Ariana Grande fans, post een brief om haar eens goed de waarheid te vertellen.

Het nieuws van de gruwelijke bombardementen die recentelijk tijdens een Ariana Grande concert plaatsvonden, leidde tot ver buiten Manchester tot verontwaardiging. De hele wereld was in shock.

De verschrikkelijke nasleep van de aanval, waarbij 22 doden en 59 gewonden vielen, zorgde voor veel verdriet bij mensen over de hele wereld, inclusief bij de 23-jarige popster Ariana Grande, die ongedeerd bleef.

Sinds de aanval heeft Ariana, social media en de schijnwerpers vermeden. Ze heeft slechts één oprechte boodschap op Twitter gepost, waarin ze haar verdriet en medeleven toont:

Ik ben er kapot van.
Vanuit de grond van mijn hart, het spijt me zo erg.
Ik heb er geen woorden voor.

Toen Patrick Millsaps, een filmproducent en vader van drie meiden, Ariana’s tweet las, werd hij geraakt door haar bericht, maar had hij ook direct de drang om iets terug te schrijven.

Patrick postte zijn open brief aan Ariana Grande op Twitter. Het krachtige bericht is sindsdien viraal gegaan. Lees zijn brief hieronder:

https://twitter.com/PatrickMillsaps/status/867260451704504320?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.inspiremore.com%2Fopen-letter-to-ariana-grande%2F

# 1. Er is helemaal niks waar jij je excuses voor hoeft aan te bieden

Zou je je verantwoordelijk voelen als één of andere gek te veel gedronken had, en iemand met zijn auto had gedood in de buurt van je hotel in Manchester? Zou je je excuses aan moeten bieden als Manchester de avond voor je concert, getroffen zou zijn door een tornado, waarbij tragisch genoeg mensen om het leven kwamen die daar waren om jouw concert te bezoeken? Je bent niet verantwoordelijk voor vreselijke natuurrampen of handelingen van idioten bij je hotel en dus ook niet voor de handelingen van een krankzinnige lafaard die een duivelse daad heeft gepleegd in jouw nabijheid. Je bekijkt het verkeerd.

#2. Gezien je beroep, zijn er nu ongetwijfeld veel deskundigen die zich bezighouden met wat je volgende stap moet zijn (Ik was vroeger één van die “deskundigen,” toen ik als talentmanager werkte). Vertel ze allemaal dat ze je met rust moeten laten. Geef ze een maand vrij en laat ze weten dat ze een andere baan kunnen zoeken, als ze je in de komende 30 dagen benaderen!

Deze “deskundigen” hebben totaal geen idee wat je nu doormaakt. Spendeer tijd met God, je familie en je vrienden die je de ruimte en steun zullen geven, wanneer je dit nodig hebt.

# 3. Wanneer je er echt klaar voor bent, namens alle vaders die gek op je….uhmm.. dochters die gek op je muziek zijn, zeg ik GA WEER ZINGEN!

Muziek is de internationale taal van de vrede. Elke keer dat jij je mond opent en dat ongelooflijke godsgeschenk met de wereld deelt, maak je deze vreselijke wereld iets minder vreselijk.

DEEL de krachtige boodschap van deze vader!

Wat vind jij? Reageer hieronder: