Vader deelt snoep en briefjes uit aan vreemden in het vliegtuig, zodat 3-jarige dochter snoepjes kan ophalen

Op 31 oktober 2016 reisde een vader en zijn 3-jarige dochter, Molly, van Boston naar San Francisco.

Net zoals de meeste kinderen in Amerika, kon Molly niet wachten om de deuren langs te gaan om snoepjes op te halen voor Halloween. Ze was dan ook erg verdrietig toen ze hoorde dat ze het Halloween-feest dit jaar niet kon meemaken vanwege de vlucht met haar vader.

Om er zeker van te zijn dat zijn dochter toch snoepjes kon ophalen, bedacht de vader een plan. Hij liet Molly haar donutkostuum aantrekken en gaf een briefje en een snoepje aan iedere passagier.

Op het briefje stond het volgende:

“Mijn 3-jarige dochter, Molly, baalde er ontzettend van dat ze dit jaar geen snoepjes op kon halen vanwege deze vlucht…Dus heb ik besloten om het toch mogelijk te maken. Als je hiertoe bereid bent, zou je dan alsjeblieft dit snoepje in het mandje van mijn kleine donut willen leggen, wanneer ze door het gangpad loopt. Je zal haar Halloween-feest compleet maken. Als je er niet aan wilt meewerken, is dat ook geen probleem. Je kunt het snoepje dan aan mij teruggeven. Dankjewel!”

Stephanie Kahan, een medepassagier, maakte een foto van het briefje en van Molly, en plaatste de foto’s op Twitter. Haar post kreeg uiteindelijk een hoop aandacht van anderen die de gebeurtenis zeer schattig vonden. Het bericht kreeg uiteindelijk meer dan 315.000 likes en 151.000 retweets.

“Dit kleine meisje gekleed als donut, liep door het gangpad van het vliegtuig en haalde snoepjes op,” vertelde Stephanie aan Inside Edition. “Het was zo lief.”

Stephanie vertelde dat het briefje haar ontroerde en dat ze blij was dat ze een bijdrage kon leveren om het Halloween-feest van dit kleine meisje toch tot een succes te maken. “Het was het meest schattige dat ik ooit gezien heb.”

DEEL dit bericht op Facebook met je familie en vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: