Vader merkte op dat er iets mis was toen hij de kamer van zijn zoon binnenliep – hij vond een hilarisch briefje

Weet je nog dat je als tiener constant bang was om de klos te zijn bij je ouders? Misschien moest je nablijven op school, had je iets waardevols gebroken in huis of werd je betrapt terwijl je iets deed dat niet mocht.

Ik denk dat elk kind wel eens in de problemen is geraakt, maar sommige kinderen hebben een talent om weer direct uit de problemen te komen. Er zijn altijd kinderen die geniaal zijn, hun charmes in de strijd weten te gooien en met een goede dosis humor hun hachje weten te redden.

Een goed voorbeeld hiervan is dit kind, dat besloot zijn vader een verdacht briefje achter te laten. Dit stond er in de brief…

Lieve papa,

Met een bezwaard gevoel, schrijf ik je deze brief. Ik heb besloten om weg te lopen en te trouwen met mijn nieuwe vriendin Anja. We wilden een hoop gedoe vermijden met jou en mama.

Ik heb bij Anja mijn passie gevonden. Ze is zo lief – zelfs met haar neuspiercing, tatoeages en strakke motorpakjes. Maar het gaat niet alleen om het plezier dat we met elkaar hebben, papa, ze is zwanger en Anja zei dat we heel gelukkig worden samen.

Hoewel je waarschijnlijk niet gek op haar zult zijn, omdat ze zoveel ouder is dan ik, heeft ze wel al een eigen camper in het bos en een stapel brandhout voor de hele winter.
Ze wil nog veel meer kinderen en dat is nu ook één van mijn dromen geworden.

Anja heeft me geleerd dat je met marihuana eigenlijk niemand kwaad doet, dus we gaan het verbouwen en verkopen met haar vrienden voor al de cocaïne en xtc die we willen. In de tussentijd bidden we dat de wetenschap een medicijn tegen HIV ontdekt, zodat Anja snel beter kan worden. Dat verdient ze.

Maak je geen zorgen papa, ik ben nu 15 jaar oud en ik weet hoe ik voor mezelf moet zorgen. Op een dag kom ik je zeker bezoeken, zodat je je kleinkinderen kunt ontmoeten.

Je liefhebbende zoon,

Lucas

PS: Geen zorgen papa, bovenstaande tekst is niet waar. Ik ben hiernaast bij de buren. Ik wilde je er gewoon aan helpen herinneren, dat er ergere dingen zijn in het leven dan mijn rapport, dat in de middelste lade van mijn bureau ligt. Ik hou van je!

Dit verhaal werd oorspronkelijk in een tijdschrift gepubliceerd en gaat al enige tijd rond op het internet. We weten niet of het een waargebeurd verhaal betreft, maar we vonden het zo leuk dat we het moesten delen!

Vind je dit ook een slimme manier om te voorkomen dat je in de problemen raakt? Heeft het jou ook zo laten lachen? Deel het dan met je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: