Vanwege pijn in haar eierstokken, liet ze haar kinderen alleen. Toen ze hen weer zag, raakte ze in paniek

Eén van de meest verdrietige ervaringen in het leven, is het verliezen van een kind. Daarom leerde Jodie Norton, een moeder van 4 kinderen uit Utah, haar kinderen een handige truc, die ze kunnen gebruiken in geval van nood. Helaas, moesten haar 8- en 10-jarige zoons deze wijze les op een dag gebruiken.

Jodie werd op een ochtend wakker en voelde een scherpe pijn in haar linker eierstok. Ze stapte onmiddellijk in de auto met haar twee jongens en reed naar het ziekenhuis. Na aankomst, belde ze een buurman en vroeg hem om haar kinderen naar school te brengen terwijl ze onderzocht werd door de artsen. Toen Jodie de diagnose kreeg, een gescheurde eierstok, zaten haar jongens op een bankje buiten te wachten.

Wat Jodie niet had kunnen weten is dat het 40 minuten zou duren voordat haar buurman arriveerde. Pas later die middag, toen haar jongens van school kwamen, hoorde ze wat er in die 40 minuten gebeurd was.

Terwijl Jodie’s jongens aan het wachten waren, werden ze door een vrouw en twee mannen benaderd. Ze vroegen de jongens om ze te volgen naar het toilet, om de persoon die op het toilet zat te overtuigen om naar buiten te komen en bij de dokter langs te gaan. “Nee, dank je” antwoordden de jongens herhaaldelijk toen de 3 vreemden erop aandrongen om hen te volgen. “Alsjeblieft, je kunt zijn leven redden door naar het toilet te gaan en met hem te praten,” herhaalden ze constant. De jongens, bleven echter zitten, totdat Jodie’s buurman arriveerde. Toen ze eenmaal in de auto zaten, zagen de jongens een man uit het toilet komen. Hij voegde zich bij de 3 andere vreemden en ze reden samen weg.

“Toen ze me vertelden wat er gebeurd was, was ik sprakeloos. Maar mijn boosheid en shock, veranderde in dankbaarheid toen ik hoorde dat mijn zoon CJ een oude familietruc gebruikt had om zichzelf en zijn broertje te beschermen. Een trucje dat helpt om erachter te komen of iemand kwade bedoelingen heeft,” vertelt Jodie. CJ vertelde aan zijn moeder, “Ik wist dat het slechte mensen waren, omdat ze ons om hulp vroegen. Volwassenen vragen kinderen niet om hulp.”

Dat is precies de regel die Jodie haar kinderen aangeleerd had: een volwassene vraagt ​​een kind nooit om hulp. Jodie heeft een blog waarin ze adviezen post over hoe je kinderen opvoedt om zelfstandig te zijn, veilig te blijven en verantwoord met geld om te gaan.  De slimme truc van deze vrouw om gevaarlijke mensen eruit te pikken, is zo eenvoudig voor ouders om aan kinderen te leren en voor kinderen om te onthouden, dat ik het al aan mijn kinderen heb geleerd!