Ze laat een foto zien van haar vermiste zoon. Echter, 21 jaar later krijgt ze DIT te horen! Wow…

In 1995 gebeurde het verschrikkelijkste wat er kan gebeuren voor moeder Maria. Op een normale doordeweekse dag toen ze thuis kwam van werk, was haar 1-jarige zoon meegenomen door zijn biologische vader.

Maar niet alleen haar zoon werd meegenomen, daarbij ook alle herinneringen die van hem over waren. Zijn documenten, foto’s, paspoort en zelfs de foto’s van de kleine Steven toen hij nog in de buik zat. Het enige wat Maria nog van haar zoontje had was een kleine verkreukelde foto.

foto

Gelukkig was er nog goed nieuws. Onderzoekers van de “Child Abduction Unit” gaven niet op, noch Maria. Toen Steven, een Amerikaans staatsburger, werd ingeschreven bij een school in Puebla, Mexico, kwamen er verschillende tips binnen bij de onderzoekers. Onderzoekster Karen Cragg benaderde Steven in alle voorzichtigheid. Ze stelden hem vragen over zijn biologische vader die was verdwenen. Na een lang onderzoek en verschillende DNA testen kwam het profiel volledig overeen. Na een zoektocht van 20 jaar kon Maria eindelijk weer herenigd worden met haar lang verloren zoon.

Steven had geen enkel idee wat hem overkwam. Hij wist niet eens dat hij een moeder had, die al die tijd naar hem opzoek is geweest. Hij wist ook niet dat hij 4 broers/zussen had! Geen wonder ook dat er wel wat traantjes gelaten werden bij de hereniging.