Viezerik probeert 2 meisjes het bos in te lokken – Dan ziet buurtbewoner wat er gebeurt en komt in actie

Als ouder leer je je kinderen om niet met vreemden te praten, ook niet wanneer iemand snoepjes aanbiedt of met schattige hondjes loopt. En hoewel het erop lijkt dat kinderen alleen in films door vriendelijk ogende ontvoerders worden gelokt, gebeurt het ook in werkelijkheid.

Onlangs was “Viper” McDonald in het park met zijn zoon toen hij iets zag, dat anderen misschien niet opgevallen zou zijn.

Viper is iemand die je niet snel vergeet. Zijn gezicht is bedekt met tatoeages, maar hoewel hij er van buiten misschien een beetje eng uitziet, kan ik je verzekeren dat dit absoluut niet het geval is.

Viper was in een park in Falkirk, Schotland, toen hij twee meisjes herkende die bij hem en zijn zoon, Brandon, in de buurt wonen.

Plotseling kwam een man van rond de 50 aangefietst in het park. Eenmaal bij de meisjes, stopte hij. Na even met ze gepraat te hebben, volgden de meisjes hem richting het bos.

Viper realiseerde zich dat er iets niet klopte en rende erop af, schrijft The Daily Mail.

Viper hield de man staande en droeg de meisjes op naar zijn vrouw te rennen, die nog in het park was. In de tussentijd belde zijn familie de politie belde.

Om de meisjes te lokken, zei de man dat hij zijn jas kwijt was en vroeg hij om hulp bij het zoeken.

Maar dankzij Viper’s snelle reactie, werd het monster gearresteerd en aangeklaagd.

Hoewel één van de moeders van de meisjes vooral boos is op de man die heeft geprobeerd de meisjes te lokken, richt de andere moeder de aandacht vooral op Viper en eert ze hem voor zijn heldhaftige optreden.

“Dit is de persoon waar jullie over zouden moeten praten en die de aandacht verdient, en niet het beest dat nu in de cel zit!! Het draait om mensen die de veiligheid van hun gemeenschap op de eerste plek zetten en niet bang zijn om vraagtekens te plaatsen bij een verdachte situatie,” schreef ze op haar Facebook pagina.

Dit laat maar weer eens zien dat je een persoon nooit alleen op zijn uiterlijk moet beoordelen!

Deel dit verhaal als je ook vindt dat Viper een voorbeeld is voor anderen.

Hij ziet er misschien anders uit, maar het draait om het innerlijk.

Wat vind jij? Reageer hieronder: