Vingertop van 7-jarige jongen afgesneden na aanvaring met lerares (video)

Een jonge leerling uit groep 3, Willie, raakt mogelijk een deel van zijn vinger kwijt, nadat zijn lerares naar verluidt, de deur van het klaslokaal dichtsloeg, terwijl zijn vingers tussen de deur zaten. Het incident gebeurde in het Hillsborough County School District in de Cahoon Magnet Basisschool in Tampa. Kun je je voorstellen dat je op het werk wordt opgebeld, en te horen krijgt dat je kind is verwond door een docent?

Willie’s vader gaf aan dat de vingers van zijn zoon momenteel genezen, maar dat er sprake is van ernstige zenuwschade. De verdachte is geïdentificeerd als Amanda Carranza. Het schooldistrict probeert nu te achterhalen of het een ongeluk was. Het is bijna niet voor te stellen dat een docent willens en wetens de deur tegen de vingers van een kind dichtslaat.

Bekijk onderstaande video:

Volgens een woordvoerder van het schooldistrict, is Carranza sinds 2011 werkzaam als lerares en zijn er nooit klachten tegen haar ingediend. In afwachting van het onderzoek is Carranza voorlopig wel geschorst, aldus Fox News.

Deel dit artikel met je vrienden en familie.

Wat vind jij? Reageer hieronder: