Vluchteling slaat vrouw met hamer, omdat ze iets vergeten is

Mohsin Akram, 21, is gearresteerd nadat hij zijn vrouw met een hamer heeft geslagen. Maar Akram, een Pakistaanse asielzoeker, zal niet worden gedeporteerd – nee, hij mag gewoon in het Verenigd Koninkrijk blijven wonen! Volgens de Daily Mail kwam Akram dronken thuis, werd boos en mishandelde zijn vrouw.

Blijkbaar was het eten van Akram nog niet klaar toen hij thuiskwam. Dus besloot hij zijn vrouw een lesje te leren.

Volgens de Daily Mail had Akram zijn 20-jarige vrouw op Facebook ontmoet. Toen ze eenmaal getrouwd waren, hield hij haar gevangen in hun eigen huis. Ze mocht geen mobiele telefoon hebben, het huis niet verlaten en had geen toegang tot het internet. Maandenlang werd ze mishandeld, maar aan alle ellende kwam explosief een eind na de mishandeling met de hamer.

De angstige vrouw vroeg Akram herhaaldelijk te stoppen, maar slaagde er uiteindelijk in te ontsnappen. Toen de politie bij het huis aankwam, had Akram zijn vrouw als vermist opgegeven en was hij buiten naar haar op zoek.

Deze man is niet alleen gewelddadig, maar waarschijnlijk ook niet helemaal in orde!

Akram’s vrouw werd behandeld voor de wonden en kneuzingen op haar armen, rug en vingers. Akram werd door rechter Tom Crowther veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf.

Crowther achtte deze straf van 15 maanden voldoende en vond het verder niet noodzakelijk om deze buitensporig gewelddadige man, terug te sturen naar Pakistan. Veel mensen uit de omgeving vragen zich af waarom Akram niet wordt gedeporteerd.

Akram’s vrouw, mevrouw Hussain, is ook verontwaardigd dat haar aanvaller de draad weer gewoon kan oppakken in het Verenigd Koninkrijk nadat hij zijn straf heeft uitgezeten.

Deel dit verhaal!

Wat vind jij? Reageer hieronder: