Vrouw gooit appel naar vriend’s hoofd wanneer ze denkt dat zijn huwelijksaanzoek een grap is

Er zijn twee soorten mensen in de wereld:

Mensen die gek zijn op verassingen en zij die er een hekel aan hebben. Miranda McCallion lijkt tot die tweede groep te behoren.

Miranda en haar vriendje Randy Wente waren samen aan het genieten van een populaire Amerikaanse herfstactiviteit: appels plukken! Randy had echter een bijzondere verrassing voor zijn vriendin in petto: hij ging op zijn knieën en vroeg: “Wil je met me trouwen?”

Zoals je kunt zien in onderstaande video, draait Miranda zich om met haar half opgegeten appel in de hand en staart haar vriend aan. Ze gooit vervolgens haar appel naar zijn hoofd en zegt: “Je liegt. Dit lieg je toch?” voordat ze wegloopt!

Randy vertelt meteen dat hij het meent en tilt het ringendoosje hoger op, zodat Miranda de inhoud beter kan zien! Zodra Miranda doorheeft dat de verrassing geen grap is, bespringt ze haar vriend en omhelst hem.

“Ik was gewoon stomverbaasd”, vertelde Miranda aan Inside Edition toen ze uitlegde waarom ze de appel gooide. “Ik was overdonderd.”

Gelukkig is Randy totaal niet boos over het het hele “appel-incident”. “Ik had volgens mij pas later door dat ik door de appel geraakt was, vertelde Randy aan Inside Edition. “Ik dacht dat het zweet was dat ik van mijn gezicht afveegde.”

Het koppel kan dankzij deze gebeurtenis tenminste wel een leuk verhaal vertellen wanneer anderen vragen naar het huwelijksaanzoek. Bekijk het volledige aanzoek in onderstaande video!

DEEL dit verhaal op Facebook met je familie en vrienden als je er ook om hebt moeten lachen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: