Vrouw verrast echtgenoot met €1 miljoen – maar zijn onverwachte reactie is hilarisch

Het is soms moeilijk om verstandig te handelen en ver vooruit te denken. Deze vrouw had deze vaardigheden echter wel – maar was geschokt toen ze hoorde wat haar man 30 jaar later zei!

Een jong stel, dat erg verliefd was, was net getrouwd. Op hun huwelijksnacht vertelde de jonge bruid haar opgewonden echtgenoot dat ze €20 wilde voor de eerste keer dat ze met elkaar naar bed gingen.

In zijn zeer opgewonden staat, stemde hij meteen in.

Dit scenario herhaalde zich elke keer dat het koppel seks had in de daaropvolgende 30 jaar. De man dacht dat dit een leuke manier voor de vrouw was om nieuwe kleding en andere prullaria te kopen.

Toen de vrouw op een dag rond het middaguur thuiskwam, trof ze haar man in een zeer beschonken toestand aan. In de daaropvolgende minuten vertelde hij haar over zijn financiële ondergang als gevolg van het inkrimpen van het bedrijf en de effecten die dit op hem als 50 jarig bestuurslid had. Hij vertelde verder dat hij vrijwel failliet was.

Kalm gaf ze hem een ​​rekeningafschrift waarop stortingen waren te zien en rentebedragen gedurende 30 jaar, met een totaal van bijna 1 miljoen euro. Terwijl ze tegenover de parkeerplaats naar de lokale bank wees, gaf ze haar man aandeelbewijzen met een waarde van bijna 2 miljoen euro en informeerde hem dat hij de grootste aandeelhouder van de bank was.

Ze vertelde hem dat ze hem 30 jaar lang een bedrag vroeg voor seks en dat dit het resultaat van haar investering was.

De man zag er aangeslagen uit. En de vrouw was geschokt toen hij zijn hoofd tegen de zijkant van de auto begon te slaan.

“Wat is er mis?” vroeg ze.
“Dit is juist goed nieuws!”

De man antwoordde: “Als ik had geweten wat je aan het doen was, hadden we het vaker gedaan!”

DEEL als je gelachen hebt!

Wat vind jij? Reageer hieronder: