Weeskind wacht 7 jaar op adoptie – dan stellen zijn nieuwe ouders zich voor

Adam en Kara Ayers lijden beiden aan osteogenese imperfecta, een vorm van dwerggroei. Hoewel ze beiden full-time in een rolstoel zitten, krijgen ze veel meer voor elkaar dan anderen verwachten.

Het echtpaar wist dat een zwangerschap een lange lijst met mogelijke complicaties voor Kara met zich meebracht, en dat er een kans van 75% bestond dat hun kind ook osteogenese imperfecta zou hebben. Toen Kara echter beviel, bleek hun dochter Hannah, de aandoening niet te hebben.

Maar toen Adam en Kara besloten een tweede kind te krijgen, vonden ze adoptie een betere keuze. Het koppel wilde graag een kindje met een handicap adopteren.

Dit pad leidde hen naar een kleine jongen uit China met achondroplasie, een andere vorm van dwerggroei. Een week lang, bestudeerden Adam en Kara de foto van de kleine jongen.

“Het is moeilijk te beschrijven – het is een band die ik niet verwachtte. Het voelde alsof hij het was,” zei Kara.

Het adoptieproces was niet eenvoudig. Het koppel vloog naar het buitenland om hun nieuwe zoon te ontmoeten. Hoewel ze onzeker waren over hoe het zou gaan, werden de zenuwachtige ouders aangenaam verrast toen Eli ze ook herkende van hun foto’s.

De kleine jongen was warm, enthousiast en vrolijk. Het duurde niet lang voordat hij en zijn nieuwe zus met elkaar lachten en knuffelden. Adam en Kara brachten Eli naar huis.

Ze hadden zich het perfecte scenario wel ingebeeld, maar ze wisten niet dat het ook daadwerkelijk zo zou verlopen. Ondanks de obstakels en mensen die aangaven dat het onmogelijk was, bewezen Adam en Kara opnieuw dat liefde elk obstakel kan overwinnen.

DEEL de geweldige reis van dit gezin met je familie en vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: