De groep agenten besluit om op een prachtige manier een hart onder de riem te steken voor een zieke collega!

Onze wetsdienaren en handhavers krijgen regelmatig veel voor hun kiezen als ze hun beroep uitoefenen. Dit verhaal gaat over ernstig zieke politieagent die in het ziekenhuis ligt. Zijn collega’s steken hem een hart onder de riem met deze leuke actie. Politieteam Leijdal schrijft het volgende op hun Facebook Pagina:

“Groet aan onze collega:

Met een collega van ons gaat het op dit moment niet goed, hij is ernstig ziek en ligt in het ziekenhuis. Hij heeft bij de politie veel disciplines doorlopen; van hondengeleider tot rechercheur. Wij wilden hem bedanken en eren voor zijn inzet bij de politie.

In overleg met zijn familie hebben wij gisterenmiddag als verrassing positie ingenomen onder het raam van zijn kamer. Daar hebben wij een ceremonie gehouden en hem samen met meer dan honderd collega’s uit heel het district, de eenheid, de politiehelikopter, hondengeleiders en boswachters een groet gebracht.

Je bent een top brigadier! Voorbeeld voor velen. We houden van je en zijn er voor jou en je familie!”

Wat een mooi gebaar van de collega agenten. Hier krijg je kippenvel van. Bekijk de video van de gezamenlijke actie hieronder. Als je het ook een mooi gebaar vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: