Zijn beide ouders verkeerden in kritieke toestand. Maar wat hij dan plotseling ziet? Ik ben in tranen!

Niet lang geleden deed zich er een verhaal rond op het internet waarbij een man en zijn vrouw elkaars handen vasthouden voor de laatste keer. Allebei verkeren ze in kritieke toestand, en worden kunstmatig in leven gehouden.

Maar dit bijzondere verhaal begon wanneer Jim Mininni en zijn vrouw Cindy elkaar voor de eerste keer ontmoetten, al die jaren geleden. Sinds die dag was het stel onafscheidelijk.

leven

Niet lang daarna trouwden ze. Sinds die dag wilde het stel geen moment meer apart van elkaar doorbrengen. En niks zou daar verandering in brengen, zelfs niet tijdens hun laatste momenten..

Jim moest op een dag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht worden. De volgende dag kreeg zijn vrouw Cindy een hartaanval en moest met spoed naar het ziekenhuis.

Allebei waren ze stervende. Ze lagen echter niet in hetzelfde ziekenhuis. Jim kon de gedachte niet aan dat hij zo ver weg was van zijn vrouw.

Het ziekenhuis weigerde echter hier iets aan te doen. Ondanks dat Jim stervende was, wilde het ziekenhuis hier niet aan meewerken. Het zou administratief teveel tijd kosten.

Jim en Cindy moesten snel met elkaar herenigd worden voor het te laat was. Jim lag op zijn sterfbed en had niet veel tijd meer. Na veel pijn en moeite stemde het ziekenhuis in om Jim over te plaatsen naar het ziekenhuis waar zijn vrouw lag.

Maar er was nog een probleem. Hij was stervende. Zij was verdoofd en bewusteloos.
Niettemin kon Jim nog afscheid nemen van zijn vrouw.. Hij hield haar hand vast tot zijn laatste moment op deze wereld. Op dat moment nam hun zoon een foto. Hij wilde het moment aan zijn moeder laten zien.

Dit verhaal is er een over de kracht van ware liefde. Met zijn laatste krachten eiste Jim dat hij zijn vrouw voor 1 laatste keer wilde zien en vasthouden.. Zijn laatste wens werd werkelijkheid.

https://youtu.be/iedvMSzaw9Y

Wat vind jij? Reageer hieronder: