Zijn zwangere vrouw was uitgerekend in 10 dagen. Maar kijk eens waar ze op ligt? Dit is GENIAAL!

De meeste vrouwen zullen het ermee eens zijn dat de laatste weken van de zwangerschap nogal oncomfortabel kunnen zijn. Maar de vrouw uit het volgende verhaal heeft daar iets geniaals op bedacht.

10 dagen voordat Kristen uitgerekend was riep ze haar man Cory naar de achtertuin. Ze vertelde hem dat ze iets nieuws gedacht had, iets waar veel vrouwen een hoop aan zullen hebben. Terwijl Cory met zijn camera naar de achtertuin loopt, ziet hij zijn vrouw op een zonnebed liggen, in volle glorie!

zwanger

Kristen had een gedeelte van de stoel uitgesneden, wat ervoor zorgde dat ze plat op haar buik kon liggen. Een geniale uitvinding als je het mij vraagt! Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de druk op de bui minimaal wordt, wat niet alleen comfortabel is voor de moeder, maar ook voor het kind!

Cory kon het niet helpen om in lachen uit te barsten, en geef hem eens ongelijk! Het ziet er ook wel een beetje knullig uit. Maar wat maakt het ook uit, als dit zwangere vrouwen door de laatste weken van de zwangerschap helpt, waarom niet?!