10 knappe mannen zingen op het podium, maar als ze beginnen met dansen, gaat het dak eraf

Het lied “The Lion Sleeps Tonight” werd in 1920 geschreven door Solomon Linda uit de Evening Birds. Volgens Wikipedia, hielp de Zuid-Afrikaanse Gallo Record Company, Linda bij het opnemen en uitbrengen van het nummer. Het nummer werd in eerste instantie, volgens Wikipedia, uitgebracht op een 78-toerenplaat (jongeren hebben vast geen idee wat dit is)!

De teksten werden oorspronkelijk geschreven in Zoeloe en werden in de jaren ‘50 en ‘60 internationaal vertaald, aangepast en gecoverd door verschillende pop- en volksgroepen. In 1961 was het nummer een ware hit in de Verenigde Staten en de meest bekende versie van het lied, werd vertolkt door de doo-wop groep, The Tokens.

In deze video hebben tien mannen, die zichzelf “Straight No Chasers” (SNC) noemen, het liedje gecoverd en er wat danspasjes aan toegevoegd! De groep bestaat uit a capella zangers, en de video werd opgenomen terwijl ze op tournee waren in New Mexico. Een groepslid meldde vooraf dat ze de choreografie zelf bedacht hadden – en dat hebben ze fantastisch gedaan!

SNC’s bandlid , Randy Stine, geeft toe dat de groep muziek zeer serieus neemt, maar dat zij zichzelf absoluut niet serieus nemen! Na het bekijken van deze clip, zul je vast begrijpen waarom de groep wereldwijd steeds meer fans krijgt! Bekijk onderstaande video:

Ze mixen geweldige muziek, interessante dansbewegingen en humor, in één geweldig optreden. Ze probeerden zelfs om iemand uit het publiek in de act te betrekken!

Deel dit optreden met je vrienden en familie!