4 jongens uit groep 5 zijn verkleed als baby’s – bekijk hoe ze iedereen in de aula aan het lachen maken

Kun jij je eigen schoolperiode nog herinneren?

Als je ongeveer even oud bent als ik, dan ligt je schoolperiode zo ver achter je, dat je het je misschien niet meer kunt herinneren.

Maar ik kan het me nog wel heel goed herinneren.

Ik herinner me de lessen, de lunchpauzes, gymnastiek, maar wat ik me vooral herinner zijn de speciale evenementen, zoals de talentenshows die op school gehouden werden.

Wat waren die leuk zeg! Ik wilde graag meedoen, maar was veel te verlegen om me ook echt op te geven.

Bij de gedachte alleen al om op een podium te staan voor de hele school, kreeg ik het al Spaans benauwd. Mede daarom was ik altijd erg onder de indruk van de deelnemers – zeker de jongere deelnemers uit de onderbouw.

Wat een lef!

Als ik het me goed kan herinneren, vielen de optredens van leerlingen grotendeels in 3 categorieën: zang, het bespelen van een muziekinstrument en dans – dat was het zo’n beetje.

Behalve je talent aan anderen tonen, waren talentenshows ook de perfecte manier om indruk te maken op schoolgenoten en op te vallen.

Ik denk dat deze vier 10-jarige jongens van de New Braunfels Christian Academy daar absoluut in geslaagd zijn toen ze meededen aan de jaarlijkse talentenshow van hun school.

De vier jongens hadden een hoop tijd en energie gestoken in het voorbereiden van hun optreden en konden niet wachten om te zien of hun schoolgenoten het leuk zouden vinden.

Aan het begin van het optreden was een groot zwart doek te zien dat bewoog.

Toen het doek werd weggetrokken, lag de hele aula meteen in een deuk.

In plaats van te kiezen voor een meer traditioneel optreden door bijvoorbeeld een lied te zingen of een instrument te bespelen, bedachten deze jongens een hilarisch, uniek en briljant optreden waarbij ze gekleed gingen als baby’s in rompertjes en slabbertjes. Het leken wel poppen!

Vanaf het moment dat de muziek start, wordt je weggeblazen! Deze jongens zijn echt goed.

Alles van de choreografie tot de aankleding, was perfect! Ik kan je verzekeren dat je dit optreden niet gauw zult vergeten.

Bekijk onderstaande video en je zult begrijpen wat ik bedoel. Het onderdeel van het optreden dat ik persoonlijk het leukst vind, start vanaf 1:50 min in de video.

Heb je van deze video genoten?

Deel deze video dan met je vrienden op Facebook en laat hen er ook van genieten!