6-jarige jongen krijgt na zwaar een auto ongeluk een hulphond. Wat er vervolgens gebeurde heeft mij diep ontroerd!

Caleb Howard heeft op de leeftijd van 6 jaar een auto ongeluk gehad. Het was een heftige botsing waarbij hij gebroken botten en een traumatische hersenletsel aan heeft over gehouden. De ouders van Caleb wisten niet of hij ooit zou herstellen. Het herstel was zeer langzaam en kwam maar niet op gang. De situatie zag er zeer bedroeft uit.

hulphonden

Omdat het herstel niet ging zoals gewenst kwamen de therapeuten op een idee. De suggestie was om een therapie hond in te schakelen. De hond was genaamd Colonel. De ouders grepen de kans aan met beide handen omdat het herstel niet ging zoals ze hadden gehoopt en proberen kon toch geen kwaad.

In deze video zie je de vorderingen die Caleb en Colonel ondergaan. Opmerkelijk is dat je gelijk ziet hoe Caleb vooruitgang boekt en wat dit teweeg brengt voor zijn familie. De familie van Caleb kreeg weer hoop en beseften dat hij op een dag compleet zou kunnen herstellen. Door met de hond en een bal te spelen leerde hij weer controle over zijn handen terug krijgen. Door lange wandelingen te maken met Colonel werd hij actiever dan hij voorheen was ook kreeg hij zijn mobiliteit weer terug.

De therapie hond Colonel is de reden waarom Caleb weer vrolijk en opgewekt is. Niemand had ooit durven denken dat deze hond de sleutel zou zijn tot het herstel van Caleb. Bekijk de hartverwarmende video van Caleb en Colonel en schroom niet om dit filmpje te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Volg ons op Facebook: