9-jarig meisje sterft bijna na “dubbele-longontsteking.” Haar getransformeerde stem verbaast het publiek

Sommigen van ons kennen onze talenten pas op oudere leeftijd, maar anderen ontdekken hun verborgen talenten al op zeer jonge leeftijd. Voor dit kleine meisje, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je raadt nooit wat er gebeurde toen Angelica Hale, een schattig meisje van 9 jaar oud, het podium betradt.

Angelica’s familie was dolenthousiast om haar te ondersteunen bij  haar droom om aan America’s Got Talent mee te doen. Het jonge meisje had al veel successen geboekt, maar meedoen aan het programma was niet het enige obstakel waar Angelica mee te maken had gekregen.

Het jonge sterretje wist op zeer jonge leeftijd een enorm obstakel te overwinnen. “Toen Angelica 4 jaar oud was, begon ze plotseling te hoesten en had ze hoge koorts. We brachten haar naar de eerste hulp. Daar kregen we te horen dat ze een dubbele longontsteking had,” vertelde haar vader aan NBC World of Dance. Hij vertelde ook dat haar nieren niet meer functioneerde. Het was een moeilijke tijd voor het gezin.

Ondanks de tegenspoed, gaven Angelica en haar ouders de hoop niet op. Dankzij de moedige acties van haar moeder, wist Angelica op wonderbaarlijke wijze te herstellen. Toen de situatie er somer uitzag, nam Angelica’s moeder de heldhaftige beslissing om haar nier aan haar dochter af te staan. De transplantatie die volgde redde het leven van Angelica.

Angelica was ontzettend dankbaar voor wat haar moeder voor haar gedaan had. “Ze is mijn held,” zei Angelica, terwijl ze haar moeder een dikke knuffel gaf. Vijf jaar na deze tragische gebeurtenis, stond ze op het punt te zingen voor een live publiek en talloze online kijkers. Iedereen in het publiek was trots op haar prestaties tot dan toe, maar niemand verwachtte wat er daarna zou gebeuren.

Angelica liep vol zelfvetrouwen naar de juryleden toe. Toen gevraagd werd welke artiest ze graag wilde evenaren, antwoordde ze “Whitney Houston. Ik wil een superster zijn.” De juryleden keken elkaar aan, onzeker of dit kleine meisje deze ambities wel waar kon maken . Maar het duurde niet lang voordat Angelica zichzelf dubbel en dwars bewezen had.

Direct nadat het meisje haar mond opende, was het hele publiek stomverbaasd. Terwijl Angelica een gewaagde, ontwikkelde stem uit haar kleine lichaam gooide, vielen de monden van veel kijkers open. Ze hadden absoluut niet verwacht dat zo’n grote stem uit zo’n klein meisje kon komen! Angelica zong het nummer “Rise Up” van Andra Day, perfect. Terwijl ze moeiteloos elke noot zong, bewees ze dat haar droom om ooit een superster te worden, slechts een kwestie van tijd is.

Angelica bewees dat iedereen zijn dromen waar kan maken. Ze overwon flinke obstakels om haar dromen na te kunnen jagen, en haar succes is een inspiratie voor iedereen met een passie en een doel.

DEEL dit artikel met je vrienden en familie.