Al 20 jaar heeft hij Parkinson. Maar dankzij deze verboden medicatie knapt hij meteen op!

In een aantal landen wordt cannabis gebruikt voor medische doeleinden en hoewel het onderwerp van discussie is mogen ook in Nederland mensen worden geholpen door de substantie. Toch zijn er buiten Nederland om maar weinig landen waar cannabis geaccepteerd wordt, ook niet om medische redenen.

De Amerikaanse Larry Smith had dit graag anders gezien. Hij was jarenlang politieagent, maar toen er Parkinson bij hem werd geconstateerd was zijn carrière meteen voorbij. Inmiddels loopt Larry al 20 jaar rond met de ziekte, heeft hij moeite met praten en heeft hij ook vaak last van stuiptrekkingen. Larry heeft al talloze medicijnen en behandelingen geprobeerd, echter zonder het gewenste resultaat.

Het enige wat de ex-politieagent nog niet heeft kunnen proberen is wietolie. In de video hieronder zie je hoe Larry Smith dit voor de eerste keer probeert. Zonder dat we exact willen verklappen wat voor effecten dit op hem heeft, kunnen we alvast wel zeggen dat het zorgt voor een spectaculaire transformatie!

Was jij ook zo verbaasd bij het zien van deze beelden? Deel de video dan met jouw vrienden en familie.