Bekijk hoe deze opera diva het publiek versteld laat staan met haar loepzuivere zangtransformatie

Opera. Hoewel de meeste mensen het erover eens zijn dat het een waardevolle kunstvorm is, die ongelooflijk moeilijk is om te beheersen, houden veel mensen niet van dit muziekgenre. Maar de video van vandaag bewijst dat deze eeuwenoude kunstvorm, hip kan klinken, zeker in combinatie met goede rockmuziek!

In de video, van de eerste auditieronde van Got Talent España – de Spaanse versie van het populaire Holland’s Got Talent, zien we de veelzijdige artiest Cristina Ramos.

De 37-jarige klassiek-opgeleide zangeres, entertaint het publiek in eerste instantie met haar benijdenswaardige opera- vaardigheden. De sopraan zingt een prachtige versie van “The Doll’s Song” van de opera The Tales of Hoffman.

Behalve een geweldige zangeres is Cristina ook duidelijk een goede actrice. Ze zingt en acteert met zoveel vertrouwen en aanwezigheid; Deze meid is gemaakt voor het podium!

Nadat ze een aantal indrukwekkende reacties van de vier juryleden heeft gekregen, horen we een beroemde gitaarriff en rukt Cristina haar rok van zich af, om een pittige “body suit à la Catwoman” te onthullen.

Het is een schokkende wending, maar de zangeres mist geen enkele beat. Net zoals ze de rol van perfecte operazangeres wist te vervullen, verandert ze in luttele seconden in een ware rock godin!

Cristina zingt het rock nummer “Highway to Hell” van AC/DC niet alleen goed, ze brengt het naar een hoger niveau!

Het komt vast niet als verassing dat zowel het publiek als de juryleden direct om waren door het onverwachte optreden. Een aantal juryleden vond het zelfs zo geweldig, dat ze niet konden blijven zitten!

Cristina’s uitzonderlijke dominantie bij Got Talent España

Na deze impactvolle auditie ging de bruisende Cristina strijdlustig door naar de volgende ronde. Net als bij haar eerste optreden, bleef de diva met de fantastische performance vaardigheden iedereen imponeren. Ze kwam uiteindelijk zelfs als winnares van het seizoen uit de bus!

Na het winnen van de titel, is Cristina doorgegaan met het delen van haar liefde voor zowel klassieke als moderne muziek met haar fans. En hoewel de baan nog niet formeel aan haar is aangeboden, denken we dat deze rocker de perfecte stand-in zou zijn voor de zieke leadzanger van AC/DC, Brian Johnson.

Nu je het verhaal achter Cristina’s iconische auditie kent, is het de hoogste tijd dat je haar optreden zelf bekijkt. Om te zien hoe deze sopraan binnen enkele seconden van opera naar de rock gaat, bekijk je onderstaande video. Spoiler: er wordt zelfs op de “Golden Buzzer” gedrukt!

We horen graag wat je van het optreden van Cristina Ramos  vindt! Heeft haar overgang tussen de genres je verrast? Ben jij een fan? Wat is jouw favoriete zangauditie?