Hij kan zijn toekomstige vrouw niet in de ogen aankijken. De reden? Tranen in mijn ogen!

Voor sommige mannen en vrouwen kan het moment vlak voor de bruiloft een spannend moment zijn. Sommigen beginnen dan ineens enorm te twijfelen. Maar niet bij de bruidegom uit de volgende video.

Gabriel Deku, een 25-jarige man uit London, werd volledig overwelmd met emoties toen hij voor de eerste keer zijn toekomstige vrouw zag. Toen hij haar voor het eerst zag bij de plechtigheid werd hij zo emotioneel dat hij gewoon niet kon stoppen met huilen.

janken

“In de aanloop naar de bruiloft zei ik juist het tegenovergestelde. Ik had een weddenschap met mijn moeder dat ik niet zou huilen,” aldus Gabriel. “Toen ik haar zag voelde ik plotseling een enorme waardering voor haar. Wetende dat ik de rest van mijn leven met haar zal doorbrengen maakt me zielsgelukkig. ”

De sprookjesachtige bruiloft vond plaats in een prachtige kerk. Na de plechtigheid werd het huwelijksfeest uitgebreid gevierd.

Ik heb veel bruiloften gezien, en ze hebben allemaal hun eigen schoonheid. Er zijn echter altijd een paar die me bij zullen blijven, en dit is er 1 van. Tranen in mijn ogen!

“Ze zag er zo mooi,” voegt Gabriel toe. “We hebben totaal verschillende karakters. Zij is eigenlijk meer het emotionele type in onze relatie.

Alle gasten in de zaal juichte Gabriel toe toen het moment daar was. Een sprookjesachtige bruiloft, die tot op de puntjes perfect is verlopen!