Buikspreker wordt kwaad tijdens de show – let op zijn pop nadat hij het podium afstormt

We hebben allemaal wel eens een optreden van een buikspreker gezien, maar niemand kan op tegen het optreden van Paul Zerdin tijdens de halve finale van America’s Got Talent.

Paul stal de harten van de juryleden, bij het tiende seizoen en dit optreden was het kersje op de taart! Het is niet moeilijk te begrijpen waarom hij een hoofdact in Las Vegas is sinds het seizoen van America’s Got Talent geëindigd is!

Paul’s liefde voor optreden voor een live publiek, begon met een eenvoudige goochelact tijdens een talentenshow op de middelbare school! Tijdens een interview met People, vertelt Paul hoe zijn liefde voor het entertainen van mensen is ontstaan.

“Ik deed mee aan een talentenjacht op school toen ik 15 jaar oud was. De meeste mensen deden bijvoorbeeld poëzie of tapdansen, maar ik liet mijn zus zweven. Iedereen stond versteld en vanaf dat moment – ik herinner me de volgende dag nog, in de kantine, toen ik wilde gaan lunchen – hoorde ik mensen zeggen, “Die jongen kan goochelen.’”

Ondanks zijn passie voor magie, hield hij ook ontzettend veel van buikspreken. Dus besloot Paul iets ongebruikelijks te doen en voegde poppen toe aan zijn goochelact!

“Ik introduceerde poppen in mijn goochelshow en deed er goochelacts mee. Uiteindelijk stopte ik met goochelen en richtte me in de daarop volgende jaren volledig op de poppen en stand-up comedy.”

Paul ontwikkelde zijn vaardigheden als buikspreker in de jaren die volgde en had optredens over het hele land. Maar zijn grote doorbraak kwam toen hij meedeed aan het 10e seizoen van America’s Got Talent!

In de loop van het seizoen, wist Paul de juryleden, het publiek en de kijkers thuis te verbazen. Dankzij zijn populariteit kwam hij in de finaleronde terecht en wist hij de finale te winnen!

Hoewel alle optredens van Paul spectaculair waren, was zijn optreden in de halve finale werkelijk fantastisch!

Paul betrad het podium met zijn bekende pop, Sam the dummy, waarna de twee een hilarische discussie kregen. Zelfs toen Paul van het podium afstormde, bleef Sam op wonderbaarlijke wijze doorspreken.

Het publiek en de juryleden, keken stomverbaasd toen het leek alsof Sam sprak en bewoog, zonder de hulp van de Paul’s hand en stem! Dit is buikspreken op een hoger niveau.

Bekijk Paul’s ongelooflijke optreden in onderstaande video. Wow!