Dansauditie van dit schattige jonge danskoppel zorgt voor een hoop gejuich

Het maakt niet uit naar welke talentenjacht we kijken, er zijn altijd 2 dingen die gegarandeerd een glimlach op de gezichten van het publiek, en zelfs de strengste juryleden weten te krijgen: getalenteerde kleine kindertjes, in combinatie met een perfect uitgevoerd en enthousiast dansoptreden!

Wanneer deze twee elementen samenkomen, zoals het geval is in deze fantastische auditie uit seizoen 12 van America’s Got Talent, weet je al dat het resultaat het beste zal zijn dat je vandaag (of misschien zelfs wel deze hele maand) zult zien. Maak kennis met Artyon en Paige, een danskoppel, wiens talent hun jonge leeftijd overstijgt. Het danskoppel is respectievelijk acht en negen jaar oud, komt uit Zuid-Californië, en houdt volgens hun Facebook-pagina van, “genieten van het leven en het najagen van hun dromen”.

Vandaag heeft het najagen van hun dromen ze tot de tweede ronde van America’s Got Talent gebracht. Als ze een beetje geïntimideerd en nerveus over zouden komen, zou je het ze vast kunnen vergeven, toch? Ze staan immers voor 5 angstaanjagende juryleden, waaronder uiteraard Simon, die in de eerste ronde tegen ze heeft gestemd. (Ze snapten overigens waarschijnlijk niks van de opmerking van Howie, die grapte dat ze net “een kleine Heidi en Seal” zijn).

Maar bij dit danskoppel is geen ruimte voor angst; Ze zijn te enthousiast om te dansen, en in het bijzonder om met elkaar te dansen. De twee ontmoetten elkaar tijdens een dansles en werden daarna onafscheidelijke beste vrienden. Ze dromen er nu niet alleen van om een succesvol danskoppel te zijn, maar ook om in de toekomst met elkaar te trouwen!

E!News meldt:
“We zijn al begonnen met het plannen van onze bruiloft. We willen trouwen in Hawaï in een paleis of op het strand,” vertelde Paige aan de camera’s. “Ik wil een diamantring, een lange glitterjurk, en ik wil hele hoge hakken met diamanten erop.”
Wat Artyon betreft: hij is een beetje bezorgd over het prijskaartje van zo’n uitgebreid feest waar ook een honden modeshow deel van uitmaakt.

“Daarom moeten we de miljoen dollar van America’s Got Talent gewoon winnen,” legde Paige uit.

Hoe schattig is dat!

Ze zijn zo schattig dat je je misschien afvraagt hoe Simon ze heeft kunnen weerstaan tijdens de eerste auditie. Tijdens het interview op het podium voor hun optreden, is duidelijk dat Simon een probleem had met de liedkeuze. Dus voor deze tweede ronde, koos het danskoppel voor één van de bekende dansklassiekers “Time of My Life.”

Perfect, toch? Wat past er nou beter bij dit energieke danskoppel dan het klassieke nummer uit Dirty Dancing? Hoewel deze miniatuurversie van Jennifer Grey and Patrick Swayze de bekende “Lift” niet kan uitvoeren, zorgt de dansmove die ze wel doen, op het hoogtepunt van het nummer, ervoor dat Tyra Banks, het publiek en de juryleden, het koppel gillend toejuichen.

Bekijk het zelf in onderstaande video.

https://youtu.be/VIX96fUm0co

Wat vind jij van het dansoptreden van Artyon en Paige? Gilde je ook toen Artyon die grote dansbeweging maakte? Kun je geloven dat Simon tegen dit danskoppel stemde tijdens hun eerste auditie?