Dansvloer is vol rivaliserende koppels, maar kijk wanneer de jongste dansers de dansvloer betreden en de show stelen

Iedereen die wel eens heeft geprobeerd om met een partner te dansen, weet hoe lastig het is. Je moet een hoop pasjes onthouden, terwijl je ook op de maat en in harmonie met je partner moet dansen.

En dat is misschien wel de reden waarom danscompetities voor danskoppels zo indrukwekkend zijn. Het vraagt zoveel van de dansers, een gevoel voor ritme, lenigheid, emotie en elegantie. Maar ondanks het feit dat een goed dansoptreden veel van de dansers vereist, worden we bij danscompetities getrakteerd op het ene na het andere spectaculaire optreden.

Maar er is nog iets  dat deze Cha Cha dans, uitgevoerd tijdens de Atlanta Open, in 2009 zo indrukwekkend maakt. Het koppel dat de dansvloer betreedt en iedereen omver blaast, is slechts vier en vijf jaar oud!

Met hun indrukwekkende dansroutine, en een flinke dosis talent, stelen Yasha Jeltuhin en Daniela Avanzini direct de harten van het publiek… En zelfs na de competitie, blijft de video kijkers verbazen – het is momenteel al meer dan een miljoen keer bekeken.

Scroll naar beneden en bewonder deze twee jonge talentjes!

Deel deze geweldige video met je vrienden op Facebook 🙂