Echtgenoot bedriegt zijn vrouw en schopt haar het huis uit – haar wraak is briljant

Iedereen weet hoe het voelt om slecht behandeld te worden, maar dit verhaal is wel heel extreem.

Dit verhaal gaat al een tijdje rond, en of het echt gebeurd is weten we niet, maar dat doet er niet toe, want als iemand je slecht behandeld heeft, kan de wraak zeer zoet zijn…

Na 37 jaar huwelijk, bedroog jack zijn vrouw en dumpte haar voor zijn jongere secretaresse. Zijn nieuwe vriendin eiste dat zij degene moest zijn die in Jack en Emma’s luxe woning zou wonen, en aangezien Jack door dure advocaten verdedigd werd, kreeg hij het huis toegewezen na de scheiding.

Hij gaf zijn ex-vrouw Emma, 3 dagen de tijd om te vertrekken.

Op de eerste dag, pakte ze al haar bezittingen in, in dozen, kratten en koffers.

Op de tweede dag, kwamen de verhuizers langs om haar spullen op te halen.

Op de derde dag, zat ze bij kaarslicht, voor het laatst aan haar prachtige eettafel. Ze draaide wat rustige achtergrondmuziek af en genoot van een pond garnalen, een pot kaviaar en een fles Chardonnay.

Toen ze klaar was, liep ze naar elke kamer en gooide een paar half gegeten garnaalschillen, gedompeld in kaviaar in de holte van de gordijnroedes. Ze ruimde vervolgens de keuken op en vertrok.

Toen haar voormalige echtgenoot aankwam met zijn nieuwe vriendin, verliep alles in de eerste paar dagen perfect. Maar langzamerhand begon het huis te stinken. Ze probeerden van alles: schoonmaken, dweilen, het huis uitluchten.

De ventilatie werden gecontroleerd op dode knaagdieren en de tapijten werden gestoomreinigd.

Er werden overal luchtverfrissers opgehangen en zelfs de ongediertebestrijding werden ingeschakeld om het huis te laten uitroken.

Maar niets werkte. Mensen kwamen niet meer op bezoek. Klusjesmannen weigerden in hun huis te werken en zelfs de dienstmeid hield ermee op.

Uiteindelijk konden ze de stank niet meer aan en besloten te verhuizen.

Na een maand proberen, konden ze echter geen koper vinden voor hun stinkende huis, zelfs niet nadat ze de prijs met de helft hadden verlaagd. Het nieuws verspreidde zich en al gauw wilde lokale makelaars niets van ze weten.

Uiteindelijk moesten ze noodgedwongen een grote geldsom van de bank lenen om een ​​nieuw huis te kopen.

Na verloop van tijd, belde de ex-vrouw de man op om te vragen hoe het ging. Hij vertelde haar over het rottende huis. Ze luisterde aandachtig en gaf aan dat ze haar oude huis verschrikkelijk miste en bereid was het echtscheidingsvonnis te versoepelen in ruil voor het huis.

Aangezien hij wist dat zijn ex-vrouw geen idee had hoe erg de stank was, ging hij akkoord met een tiende van de waarde van het huis, maar alleen als ze de papieren diezelfde dag zou ondertekenen.

De vrouw ging akkoord en binnen een uur leverden zijn advocaten de papieren af.

Een week later keken de man en zijn vriendin tevreden toe hoe het verhuisbedrijf al hun spullen inpakte om mee te nemen naar hun nieuwe woning. Alles, inclusief de gordijnroedes.

Deel als je vindt dat hij zijn verdiende loon gekregen heeft!