Op de begrafenis van haar man voelt ze dat er iets goed mis is. Maar wat de doktoren dan zeggen? WOW!

Je soulmate vinden is iets wat maar weinig mensen meemaken in hun leven. Het is niet alleen iets wat je 1 keer in je leven meemaakt. Als je je wederhelft hebt gevonden, verandert je hele leven.

Het is dat ene kantelmoment dat liefde zo ontzettend krachtig maakt. Courtney Hill vond haar soulmate in het midden van een heftige sneeuwstorm in 2011. Het klikte vanaf het eerste moment. Het stel was vanaf dat moment onafscheidelijk.

familie

Niet lang daarna trouwde het koppel. Ze vonden allebei dat hun romance bijna te mooi was om waar te zijn. Kort daarna kwamen de plannen voor een gezinnetje. Ze kregen een prachtig meisje, Reagan. Het stel was dolgelukkig en kon niet wachten om hun gezin nog verder uit te breiden.

familie1

Echter, plotseling op een dag kreeg het leven van Courtney een enorme klap te verwerken. Op 2 februari 2016 kwam haar man Brian om bij een vrachtwagenongeluk. Courtney’s leven veranderde compleet, en moest weer vanaf nul beginnen.

Tijdens de begrafenis voelde Courtney zich plotseling erg ziek worden. Eerst dacht ze dat het kwam door het overlijden van haar echtgenoot, maar er was meer aan de hand. Ze besloot een zwangerschapstest te doen.

familie2

.. En je raadt het goed. Courtney was inderdaad zwanger!

Na verloop van tijd voelde Courtney zich steeds zieker en zwakker worden. Als de dood dat er iets met de baby aan de hand was ging ze naar de dokter. Na haar echtgenoot wilde ze niet ook haar tweede baby verliezen.

Wat ze niet verwachtte, was dat de baby het ontzettend goed maakte … en de andere twee ook. Blijkbaar droeg Courtney de hele tijd al een drieling in haar buik!

familie3

De moeder van vier kan nauwelijks op de drie nieuwe engeltjes wachten, zeker met de gedachte aan Brian. Ze zullen haar voortdurend aan haar echtgenoot en zijn liefde doen denken.