God onthult het verschil tussen mannen en vrouwen – en het is hilarisch

Er zijn verschillen tussen mannen en vrouwen, maar hoeveel van deze verschillen zijn het gevolg van genetica en hoeveel van omgevingsfactoren? Dit verhaal laat zien hoeveel verschillen veroorzaakt worden door goddelijk ontwerp – ik hoop dat je er net zo hard om moet lachen als ik!

God was bijna klaar met het scheppen van de mens. Hij was tevreden over zijn werk, maar er moesten nog twee dingen verdeeld worden.

Hij kon maar niet beslissen hoe hij deze twee dingen onder Adam en Eva zou verdelen, dus besloot hij dat hij het net zo goed aan hen kon vragen.

“Ik heb twee dingen voor jullie, maar het is aan jullie om te beslissen wie er wat krijgt. Het eerste is de mogelijkheid om staand te kunnen plassen​​… ”

Adam onderbrak God: “Oh, geef dat alstublieft aan mij! Dat lijkt me nou echt iets voor een man. Alstublieft, Alstublieeeft! Geef het alstublieft aan mij!”

Als een opgewonden jongen, sprong Adam op en neer en bleef maar doorgaan.

Eva lachte en zei tegen God dat als Adam het echt zo graag wilde, hij het mocht hebben. Dus schonk God, Adam de mogelijkheid om staand te kunnen plassen.

Adam was zo enthousiast dat hij overal en nergens begon te plassen – eerst aan de kant van een rots, daarna schreef hij zijn naam in het zand en tot slot speelde hij “helikopter” met zijn jonge heer.

“Kijk Eva, ik ben een sprinkler!”

God en Eva keken vol plezier naar Adam. Daarna wendde God zich tot Eva en zei: “Nou, ik denk dat jij dan opgescheept zit met het laatste dat overblijft.”

 “En wat is dat?” vroeg Eva.

Waarop God antwoordde: “Hersenen.”

DEEL dit verhaal om je vrienden hun dagelijkse dosis humor te bezorgen!