Groep honden valt 97-jarige vrouw aan – dan verschijnt plotseling een onverwachte held

In een ideale wereld, zijn alle dieren schattig, snoezig en lief. Maar jammer genoeg is dat niet altijd het geval.

De gebeurtenis waarbij een 97-jarige vrouw paardenbloemen aan het plukken was in haar tuin, toen 4 pitbulls uit het niets verschenen en op haar afrenden, lijkt rechtstreeks uit een horrorfilm te komen.

Het komt zelden voor dat honden gewelddadig zijn, maar het is belangrijk dat we honden niet de schuld geven voor dit gedrag. Onze aandacht dient te gaan naar de eigenaren en hoe zij de honden behandelen.

Dit biedt echter geen troost voor een oude vrouw die op het punt stond verscheurd te worden door 4 pitbulls.

Ze was doodsbang en dacht dat haar dagen geteld waren, maar ze wist op dat moment nog niet dat een held op vier poten, op het punt stond om in te grijpen.

Op 97-jarige leeftijd, houdt Sophie Thomas nog steeds van tuinieren, en op een dag een paar jaar geleden, was de vrouw uit Michigan aan het genieten van het prachtige weer, terwijl ze paardenbloemen plukte in haar tuin.

Maar treurig genoeg, veranderde Sophie’s dag in een nachtmerrie toen ze plotseling werd aangevallen.

Volgens de Digital Journal, waren vier pitbulls van de buurvrouw via een raam ontsnapt.

Met volle vaart kwamen ze op Sophie afgerend.

“Plotseling kwamen deze 4 pitbulls aangerend en werd ik door hen omringd. Ze bleven om me heendraaien. Eén van de honden probeerde me te bijten. Ik sloeg hem op zijn kop, waarna hij afstand nam. Toen kwam een andere hond op me af en ik stond stijf van angst. Ik gaf hem een klap. Uit het niets, sprong mijn kat tussen ons in,” vertelt Sophie Thomas.

De onverwachte held heet Tiger.

Deze dappere kat wist de aandacht van de honden, van Sophie af te wenden. De pitbulls renden vervolgens achter haar aan.

Dankzij de actie van Tiger, wist Sophie haar huis veilig en wel te bereiken. Terwijl ze haar wond verzorgde, dacht Sophie aan haar geliefde Tiger en was ze er vrij zeker van dat het arme beestje ernstig gewond was geraakt.

Maar toen Sophie uit het raam keek, zag ze tot haar grote verrassing en geluk, dat Tiger ongedeerd voor de deur wachtte.

“Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als mijn kat niet gehandeld zou hebben,” zegt Sophie.

“Ze is altijd bij me in de buurt en volgt me. Ze is erg lief voor me, omdat ik alleen woon,” vertelt Sophie.

De eigenares van de honden, Sophie’s buurvrouw, gaf haar zoon de schuld voor het openlaten van een raam, waardoor de honden konden ontsnappen. De buurvrouw bleef erop staan dat haar honden niet gewelddadig zijn, maar kreeg toch een boete van $300 opgelegd en moest haar honden voor 10 dagen in quarantaine plaatsen, schrijft de Digital Journal.

Gelukkig is alles goed afgelopen – dankzij de dappere Tiger!

Deel dit verhaal om een hulde te brengen aan deze heldhaftige kat!