Handpoppen van meisje ruziën over wie Beatles-nummer mag zingen, het resultaat is iets wat je nooit eerder gehoord hebt

De 12-jarige Darci Lynne is een bekendheid geworden dankzij American’s Got Talent. Ze heeft zowel het publiek als de jury weten te charmeren met haar buikspreek-act.

Maar ze had nooit eerder een optreden gegeven met twee handpoppen tegelijkertijd – tot nu!

Het hilarische optreden begon met haar handpoppen die “ruzie” maakten over een klassieke hit van The Beatles.

Toen we de 12-jarige Darci Lynne voor het eerst leerden kennen bij America’s Got Talent, bracht ze een vriend met zich mee het podium op – het konijn Petunia. Samen zongen ze het klassieke nummer “Summertime” en de jury vond het geweldig.

De tweede keer dat Darci op het podium verscheen, nam ze haar pop Oscar mee, een kleine muis die stiekem verliefd is op één van de juryleden.

Darci Lynne heeft twee talenten, niet alleen is ze een geweldige zangeres, maar ze is ook een getalenteerde buikspreker. Ze weet hoe ze haar poppen karakter moet geven en dankzij haar talent heeft ze het tot de halve finale van America’s Got Talent geschopt.

Dus, toen ze op het podium verscheen tijdens de meest recente aflevering, bracht ze niet slechts één pop, maar twee poppen mee het podium op! Iets dat we niet eerder hadden gezien.

Direct nadat ze op het podium stonden, kregen de poppen Oscar en Petunia “ruzie”.

Ze konden het maar niet eens worden over wie het nummer van de avond, de klassieker van The Beatles “With A Little Help From My Friends” zou zingen.

Maar uiteindelijk, na inmenging van Darci, besloten Oscar en Perunia het nummer samen te zingen. En dat deden ze bijzonder goed.

Het resultaat moet je met eigen ogen zien, het is geweldig! Het mag gezegd worden: Darci Lynne is een 12-jarige met talent!

https://youtu.be/8ropWor8aAM

Deel Darci Lynne’s ongelooflijke optreden met je vrienden op Facebook, want iedereen zou dit moeten zien!