Idioot stort afval op het land van boer – dan ziet de boer iets in de stapel en plant zijn wraak

Als je ooit een ritje op het platteland hebt gemaakt, dan weet je dat de meeste boerderijen erg mooi zijn. Zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van prachtige heuvels, maïsvelden en stallen?

Nou, blijkbaar niet iedereen!

Of tenminste, één man die een berg vuil stortte op het land van een boer in Californië.

Maar gelukkig lachte de boer, die het land bezit, het laatst.

Vrijwel overal waar je woont in Californië, is er een eenvoudige manier om van je afval af te komen en te recycling. Je gooit het in de containers in je appartementencomplex, gooit het in een kliko en plaatst de kliko één keer per week op de stoep, of je laadt het in de auto en brengt het zelf naar de stortplaats.

Ik begrijp de man in dit verhaal dan ook echt niet. Er waren namelijk genoeg plekken waar hij zijn vuil weg kon gooien, maar in plaats daarvan, besloot hij het elders te dumpen. Op het eigendom van een ander, een prachtige boerderij wel te verstaan.

Mensen zoals deze man moeten een lesje geleerd worden, maar dat gebeurd maar zelden. Dump je namelijk vuil op een afgelegen weg , wie ziet het dan en wie weet je dan te traceren? Nou, deze boer. Dat is wie!

Hij was vast woedend toen hij een grote stapel vuilnis op zijn land aantrof en hij wilde de dader vast laten weten wat hij daarvan vond.

Dus toen de boer het afval van de grond raapte, was hij vast aangenaam verrast toen hij één specifiek item aantrof tussen het vuil – een envelop met het adres van de dader op de voorkant!

De boer verzamelde al het afval in de laadbak van zijn pick-uptruck en reed naar het betreffende adres.

En toen hij daar aankwam, dumpte hij het vuil en wist hij op die manier zoete wraak te nemen.

Hoewel het vuilnis uiteindelijk niet op de juiste plek terecht was gekomen, is het wel fantastisch om te kunnen zien dat de boer deze dwaas een les heeft kunnen leren!

 

Vind je dat de boer goed gehandeld heeft? Deel dit artikel en laat ons weten wat je ervan vindt.