Man brengt een toast uit ten koste van zijn vrouw – haar zoete wraak is hilarisch

Het uitbrengen van een toast is een kunstvorm. Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke toast en de gastheer en gastvrouw veel geluk wensen, maar een goede toast is uniek en kan in een andere situatie niet op dezelfde manier worden gebracht. De man in dit verhaal, bracht een grappige toast uit, maar soms kun je maar beter je mond houden.

John O’Reilly hief zijn glas bier en zei: “Op mij, moge ik de rest van mijn leven tussen de benen van mijn vrouw doorbrengen!”

Met deze toast won hij een prijs in de kroeg voor de beste toast van de avond. Hij ging naar huis en zei tegen zijn vrouw, Maria: “Ik heb de prijs voor de beste toast van de avond gewonnen.”

Waarop zij antwoordde: “Oh, dat is geweldig! En wat was je toast?”

“Moge ik de rest van mijn leven naast mijn vrouw in de kerk zitten,” antwoordde John.

“Oh, dat is heel lief van je, John!” zei Maria.

De volgende dag kwam Maria één van de kroegmaten van John tegen op de hoek van de straat. De man schoot meteen in de lach en zei: “John heeft gisteren een prijs in de kroeg gewonnen met een toast over jou, Maria.”

Ze knikte en zei: “Ja, dat heeft hij mij inderdaad verteld, maar ik was eigenlijk een beetje verbaasd. Hij is daar in de afgelopen vier jaar namelijk slechts 2 keer geweest. De eerste keer viel hij in slaap en de tweede keer, moest ik hem aan zijn oren trekken voordat hij kwam!

DEEL als je gelachen hebt!