Moeder confronteert kinderjuffrouw wanneer ze haar betrapt op het stelen en drinken van haar moedermelk

Zwanger zijn en bevalling is zwaar, maar de meeste moeders weten dat het echte werk pas begint wanneer je thuiskomt uit het ziekenhuis of kraamhotel. En juist om deze reden is het zeer normaal om de hulp van een kinderjuffrouw in te schakelen.

Toen een moeder uit Taiwan merkte dat de moedermelk die zij bewaarde in de koelkast sneller op ging dan het tempo waarop haar baby het kon drinken, kreeg ze argwaan.

Ze ontdekte uiteindelijk dat de kinderjuffrouw het voor zichzelf bewaarde.

De moeder in dit verhaal, Lin, kolfde en bewaarde haar moedermelk in de koelkast, zodat de kinderjuffrouw, die ze onlangs aangenomen had, altijd een voorraad voor haar baby bij de hand had.

Volgens Taiwan News, had Lin deze verantwoordelijkheid onlangs aan een 58-jarige kinderjuffrouw toevertrouwd, die ze vooraf zorgvuldig had gescreend.

Voor zover Lin wist, hield de kinderjuffrouw van haar twee kinderen: haar zoontje, een peuter en haar dochter, een baby, en was ze uitermate geschikt om voor haar kinderen te zorgen.

De kinderjuffrouw had zelfs aangeboden om te helpen tijdens de Yuezi, een periode van verplichte rust na de bevalling.

Op een dag tijdens de Yuezi zag Lin dat de kinderjuffrouw een lege fles melk terugbracht naar de keuken op een vreemd moment dat niet overeenkwam met de voedingstijden van haar dochter.

Toen ze zich realiseerde dat de enige verklaring was dat de kinderjuffrouw de melk zelf opdronk, verzocht ze haar vriendelijk om “in de toekomst, mijn zoon de rest van de moedermelk te geven als mijn dochter vol zit!”

Lin kreeg echter steeds meer argwaan over het gedrag van haar kinderjuffrouw en bekeek de beelden van haar ‘nanny cam’ om te zien wat er precies gebeurde met de moedermelk.

Wat ze zag waren beelden van de kinderjuffrouw die de melk zelf gulzig opdronk in een gebied in de keuken waarvan zij dacht dat de camera haar niet kon zien. Lin vond het walgelijk.

Maar dat was nog niet alles. Lin merkte namelijk ook op dat de kinderjuffrouw het voedingsproces van haar dochter niet eens afmaakte voordat ze zelf begon te drinken.

Lin vertelt, “Ze deed niet eens de moeite om haar te laten oprispen!”

Uiteraard voelde Lin zich genoodzaakt om de professionele relatie met haar kinderjuffrouw te beëindigen.

Maar verrassend genoeg, was de kinderjuffrouw niet van mening dat er iets mis was met haar gedrag. Ze stuurde namelijk het volgende bericht:

“De vorige moeder waar ik voor werkte, liet mij haar moedermelk mee naar huis nemen en als de baby het niet opgedronken had, maakte zij daar geen probleem van.”

Vanzelfsprekend let Lin nu extra goed op om er zeker van te zijn dat haar baby’s vanaf nu wel krijgen waar ze recht op hebben.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!