Moeder fotografeert vermoeide 7-jarige – wanneer vriendin het been van het meisje ziet, deelt ze direct de foto

Brandweermannen, krabvissers, astronauten en personen die werken op een booreiland, vervullen waarschijnlijk de meest zware en veeleisende beroepen ter wereld.

Maar er is één beroep dat in deze lijst ontbreekt.

Een beroep waarbij je harder, langer, en zelfs zonder een cent te verdienen werkt.

Ik heb het natuurlijk over het moederschap!

Moeder zijn is ongetwijfeld één van de zwaarste beroepen ter wereld.

Begrijp me niet verkeerd, je haalt er ook een hoop plezier en liefde uit, en persoonlijk zou ik het niet willen inruilen voor wat dan ook. Maar bij deze baan komt ook een hoop stress, angst en vermoeidheid kijken.

Zodra je moeder bent, kun je er niet meer mee stoppen of met pensioen gaan – het is immers een lange termijn verplichting.

Iemand die dit maar al te goed weet, is Sam Jess Griffin uit Indiana, Verenigde Staten. Ze heeft zelf een mini-leger in huis.

Met vijf kinderen, allemaal jonger dan acht jaar, kan ik je verzekeren dat er nauwelijks een rustig moment in huis is.

Maar één persoon die haar moeder graag helpt – en haar moeder zelfs beschouwt als haar favoriete idool, is Sam’s op één na oudste dochter, Lainie.

Het bewijs van hoe erg ze tegen haar moeder opkijkt, blijkt wel uit het Halloweenfeest van vorig jaar, toen de 7-jarige besloot zich te verkleden als haar moeder, meldt ABC News.

In plaats van een mooie prinsessenjurk uit te kiezen of verkleed te gaan als heks, zoals de meeste meisjes van haar leeftijd doen, wilde Lianie er net als haar moeder uitzien.

Na het plunderen van de kledingkasten in huis, vond Lainie wat ze nodig had voor het perfecte Halloween kostuum.

Ze koos een roze trui, bijpassende huisbroek en pakte twee poppen – één om te dragen en één om haar been gewikkeld.

Met make-up maakte ze donkere kringen rond haar ogen, voor de perfecte “oververmoeide mama” uitstraling. Ze maakte zelfs nep baby braaksel.

En momenten later, voilà – was ze een exacte kopie van haar geliefde moeder.

Nadat een vriendin van Sam, een ​​foto van Lainie in haar kostuum zag, vond ze het te mooi om niet op haar Facebook-pagina te delen.

De foto werd op internet massaal gedeeld en ik kan goed begrijpen waarom. Als moeder, kan ik je verzekeren dat talloze moeders zich herkennen in het uiterlijk dat dit meisje heeft gecreëerd.

Ondanks al het zware werk, het braaksel, de luiers en slapeloze nachten, is het moederschap elke seconde waard!

Deel dit artikel met familie en vrienden op Facebook om een hulde te brengen aan alle hardwerkende en geweldige moeders!