Haar moeder dreef levenloos in het zwembad. Wat deze 5-jarige toen deed? WOW!

Een moeder uit Texas, Verenigde Staten besloot om haar dochter al op jonge leeftijd te leren hoe ze moest zwemmen. Die beslissing heeft haar leven gered.

Tracy Anderwald spendeerde een prachtige midden samen met haar 5-jarige dochtertje. Ze hadden samen een moeder-dochter dagje georganiseerd in de achtertuin van haar zus. Plotseling kreeg Tracy een beroerte toen ze aan het zwemmen was, ze was maar liefs 5 minuten onder water.

redden

Ze raakte buiten bewustzijn en zakte naar de bodem van het zwembad. Na zo’n 5 minuten merkte Allison op dat er iets ergs aan de hand was met haar moeder. Ze twijfelde geen enkel moment en haastte zich naar het water toe, sloeg haar moeder met haar gezicht naar de oppervlakte zodat ze weer adem kon halen. Vervolgens werd het alarmnummer gebeld.

redden2

“De doktoren vertelde ons dat als Tracy nog enkele momenten langer onder water was gebleven, ze het hoogstwaarschijnlijk niet overleefd had.” Aldus haar zus. “Het is bijzonder dat dit kleine meisje mijn zus heeft kunnen redden hiervan. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”

https://youtu.be/EWUX3JFXgsE