Senioren geven hilarisch optreden weg waarin ze synchroonzwemmen – ze maken iedereen aan het lachen

Een sport die niet de aandacht krijgt die het verdient, tijdens de Olympische Spelen is synchroomzwemmen. Aan het begin van de 20e eeuw werd de sport waterballet genoemd, en de eerste competitie werd in 1891 in Berlijn, Duitsland gehouden. Volgens Wikipedia, is synchroonzwemmen een combinatie van gymnastiek, zwemmen en dansen, en wordt het optreden alleen of in groepen of teams verzorgd.

Het volledige optreden vindt plaats onder begeleiding van muziek en laat het bijzondere uithoudingsvermogen, de kracht, elegantie en flexibiliteit van de zwemmers zien. Niet te vergeten, de fantastische timing en controle over de ademhaling! Gedurende het gehele optreden, mag geen enkele zwemmer de bodem raken! In 1952, debuteerde synchroonzwemmen tijdens de Olympische Spelen in Helsinki, maar het zou nog tot de zomerspelen van 1984 duren voordat het een officieel erkende Olympische sport werd.

Oké, vergeet niet dat we in de introductie hebben aangegeven dat synchroonzwemmen een combinatie is van elegantie, vaardigheden en timing! En water moet er uiteraard ook zijn, aangezien het een zwemevenement is. De zes mannen op leeftijd, die hun synchroon-zwemvaardigheden in hun verpleeghuis laten zien, beschikken over elegantie, timing en vaardigheden – alleen het water ontbreekt! Vanaf het moment dat de muziek start, ligt het publiek in een deuk, en jij straks ook!

Bekijk onderstaande video:

De mannen hebben allemaal een zwemmuts en een zwembril op, om de indruk te wekken dat ze echt zwemmen! LOL! Ik kan niet wachten tot ik zelf met pensioen ga. Het ziet er namelijk naar uit dat deze mannen de tijd van hun leven hebben!