Haar hond was te lui om de trap op te lopen. Wat zijn baasje daarop gevonden had? ZO grappig!

Honden zijn een van de meest geliefde huisdieren die er op onze planeet te vinden zijn. Niet alleen bij ons, maar over de hele wereld worden deze harige viervoeters aanbeden, en dat kunnen wij heel goed begrijpen! Niet alleen zijn deze dieren ontzettend meelevend, ze hebben ook een oneindige bron van energie en vrolijkheid over zich heen. Hoe kan je nou niet van honden houden?!

Schermafbeelding 2016-06-02 om 12.52.43

Maar ze worden niet alleen aanbeden omdat het zulke lieve dieren zijn. Hun trouw en oneindige energie wordt door velen van ons gezien als een eigenschap die deze dieren zo bijzonder maakt.
Maar die “oneindige” energie geldt niet voor iedere hond. Ondanks dat het (volgens ons) vrij zeldzaam is, kunnen honden ook behoorlijk lui zijn! Neem bijvoorbeeld de labrador van de vrouw uit de volgende video.

Hij wilt koste wat kost de bank niet verlaten, ook al is het tijd om al naar boven te gaan. Dus wat besluit je dan als eigenaar te doen? Juist, paardje rijden!

Toen ik deze video voor het eerst zag kon ik gewoon NIET stoppen met lachen! Deze mevrouw heeft de hondentrainingen duidelijk overgeslagen over de jaren heen.. Dat neemt echter niet weg dat dit de leukste en grappigste video is die ik vandaag heb gezien.

Heb jij ook zo moeten lachen om deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!