Vader sterft voor de bruiloft – dan vraagt een stem in de kerk de bruid om zich om te draaien

Vlak voordat Andrea met de liefde van haar leven zou trouwen, gebeurde er iets vreselijks. Haar vader, Mark, overleed plotseling aan kanker.

Het hele gezin had intense verdriet vanwege het verlies van hun geliefde vader en echtgenoot.

Het was bijzonder pijnlijk voor Andrea, die niets liever wilde dan dat haar vader haar weg zou geven tijdens haar bruiloft.

Maar ondanks het verdriet, zorgde echte liefde ervoor dat dit verhaal toch een gelukkig eind had.

Toen de grote dag eindelijk aangebroken was, was Andrea nog steeds erg verdrietig om het verlies van haar vader. Ze had gehoopt dat hij haar naar het altaar zou begeleiden, en dat zij samen de eerste dans zouden doen.

Veel vrouwen zijn het ermee eens dat er een speciale band bestaat tussen een vader en een dochter.

Maar er bestaat ook een speciale band tussen broers en zussen. En het bleek dat Andrea’s broer, Andrew, een grote verrassing voor zijn zus in petto had.

Na de ceremonie, pakte Andrew de microfoon. Andrea was stomverbaasd, wat was er aan de hand?

Er viel een stilte in de kamer en alle ogen waren op Andrea’s broer gericht. Hij had een eigen lied voor de gelegenheid geschreven. Een lied ter ere van zowel hun overleden vader als het huwelijk van zijn zus.

Andrea’s grootvader en haar andere broers stonden vervolgens na elkaar op om een speciale dans met de bruid te doen in de plaats van haar vader.

Een bruiloft is een herinnering voor het leven, en dat is zeker het geval voor Andrea. Ze verloor haar vader aan kanker, maar werd herinnerd aan de liefde die in een familie bestaat en van de krachtige band tussen broers en zussen.

Bekijk hieronder de prachtige video van de bruiloft, maar wees gewaarschuwd, het is vrijwel onmogelijk om het droog te houden!

Ik was zo geraakt door de verassing van Andrea’s broer. Ik hoop dat het haar verdriet na de dood van haar vader enigszins verlicht heeft. Deel dit prachtige gebaar als je ook in de kracht van de liefde gelooft!