Vader transformeert kamer van dochter met verf en blinddoekt haar voor de onthulling

Adam Hargreaves werkt in een supermarkt in Yorkshire, Engeland. Naast supermarkt medewerker, is hij ook een bijzonder goede schilder.

Zijn 3-jarige dochter, Bobbie, wilde nooit naar bed gaan. Om haar een handje te helpen, besloot Adam haar kamer een make-over te geven. Terwijl hij een prachtige muurschildering creëerde met figuren uit Disney-films, zoals de kleine Zeemeermin, Jungle Book, Belle en het Beest en de Leeuwenkoning, filmde de vader zichzelf. Het beeldmateriaal zette hij later om in een time-lapse video.

Nadat hij klaar was, blinddoekte Adam zijn dochter, bracht haar naar de kamer en haalde de blinddoek van haar gezicht. Het kleine meisje was sprakeloos.

“Dankjewel papa voor mijn mooie slaapkamer,’ zei ze vol bewondering.

Adam’s vrouw Leah vertelt dat Bobbie nu geen problemen meer heeft om naar bed te gaan.

“Ik vind het fantastisch. Ze gaat nu gewoon naar bed, terwijl ze dat vroeger niet wilde. Het was voorheen erg lastig om haar in bed te krijgen, en haar op tijd in bed krijgen, lukte al helemaal niet” vertelt Leah.

Leah vindt de vaardigheden van haar man geweldig. Ze had echter geen idee dat hij in staat was zulke meesterwerken te creëren. Daar kwam ze pas achter toen ze 5 jaar een relatie hadden. Leah was niet blij dat Adam in het geheim bezig was hun huis te verven, tot ze het resultaat zag.

“Hij probeerde het geheim te houden. Pas toen hij een muur in een slaapkamer geverfd had, kwam ik erachter,” zei ze. “Ik was in eerste instantie niet blij, maar toen ik het resultaat zag, zei ik dat hij de rest van het huis ook moest verven!”

Adam had nooit gedacht dat hij ooit van zijn werk als schilder zou kunnen leven, maar toen de time-lapse video van zijn dochter’s kamer meer dan 10 miljoen keer bekeken was, leek dit wel degelijk een mogelijkheid te zijn.

“Ik was al bijna 2 jaar van plan om haar kamer te verven, maar het verven zelf duurde ongeveer 3 maanden, of 300 uur om precies te zijn,” zegt hij. “Het werkt best ontspannend; De tijd gaat gewoon veel sneller voorbij, omdat je je concentreert.”

DEEL dit prachtige verhaal met je familie en vrienden op Facebook!