Veiligheidspatrouille weet tijdens regenstorm niet dat iemand kijkt. Leraar maakt een foto van hun ware intenties

Deze jongens van de basisschool toonden respect voor hun vaderland tijdens een recente regenstorm.

Nate Helmath en Isaac Davis zijn lid van de veiligheidspatrouille van de Coppergate Elementary School. Dit houdt in dat ze verantwoordelijk zijn voor het dagelijks hijsen en neerhalen van de vlag. In een patriottistische daad die door velen geprezen wordt, voerden de jongens hun taken uit op hun school in Middleburg, Florida in de stromende regen.

Kim Miskowski, de mediaspecialist van de school, maakte enkele foto’s van de jongens die hun plicht vervulden en hun inspanningen niet lieten beïnvloedden door de regen.

In een Facebook-post zei Miskowski:

“Dit is hoe RESPECT eruit ziet op Coppergate. Twee leden van onze veiligheidspatrouille, Nate en Isaac, liepen in stilte naar de binnenplaats en voerden hun vlaggendienst uit tijdens een hevige regenstorm. Niet alleen haalden zij de vlag neer, ze stonden ook in de wind en regen en voltooiden in alle rust de 13 vouwen. Daarna beschermde Nate de vlag, terwijl hij met eer en respect terugliep om de vlag voor de dag op te bergen.”

Het bericht eindigde met lof voor de jongens:

“Wij zijn zo trots op Nate en Isaac voor hun verantwoordelijkheid, respect, toewijding aan hun taken en liefde voor het land.”

Kort daarna ging het nieuws over de patriottische handelingen van de jongens rond.

Na slechts een paar dagen, postte de school de foto’s van de jongens opnieuw, samen met een bericht:

“De faculteit, het personeel, de studenten en de families van Coppergate Elementary willen hun oprechte waardering uiten, voor alle lieve, ondersteunende woorden voor onze twee patriottische en uitzonderlijke jongemannen, Nate en Isaac, die de vlag van de Verenigde Staten tijdens een regenstorm beschermden.”

Hier vind je het volledige bericht.

 

In augustus kregen zowel de 11-jarige jongens als de school erkenning van de American Security Council Foundation.

Nate, Isaac en Miskowski spraken bovendien met Action News Jax en deelden hun gedachten over de hele ervaring.

Voor Nate komt zijn gevoel van patriottisme natuurlijk. Zijn beide ouders dienden in het leger en zijn vader raakte zelfs gewond tijdens zijn dienstjaren.

Isaac was ook trots op de foto en het effect dat hij hoopte dat het op anderen zou hebben:

“Ik heb het gevoel dat er goede mensen in het land zijn en dat we allemaal goed moeten handelen.”

Het is duidelijk dat de jongens hun verantwoordelijkheden serieus nemen.

Uiteraard wisten ze, toen ze zich aanmeldden als veiligheidspattrouille, dat ze zo nu en dan nat zouden worden, maar niemand had verwacht dat de regen totaal geen invloed op ze zou hebben.

DEEL dit verhaal met je vrienden en familie.