Haar man zei een grote verrassing te hebben voor hun dochter. Maar als moeder de kamer inloopt? WOW!

Wat begon met het simpele idee om een “kartonnen speelhuis” voor zijn dochter te bouwen, veranderde in een niet zo klein idee, voor een wel heel gelukkig meisje als je het mij vraagt.

In de zomer van 2001 besloot Youtube gebruiker “Wikiphotos” een miniatuurhuis voor zijn dochter Zuzia te bouwen. Toen hij na lang zoeken de perfecte kartonnen doos had gevonden, werd er die opeen lopende dagen keihard gewerkt door het gezin.

verrassing

En gelukkig voor ons had papa het allemaal opgenomen zodat wij mee konden genieten van dit bijzondere project! Het eindresultaat is het liefste, meest hartverwarmende cadeau dat een vader aan zijn dochter kan geven. Het is creatief, uitnodigend, en misschien nog wel het beste van alles. Spotgoedkoop! Dit bewijst maar eens dat een hele hoop geld helemaal niet nodig is om zoiets te kunnen realiseren..

De volgende video is een doorgespoelde video, zodat je kan zien hoeveel tijd en moeite vadertje lief heeft genomen voor de inrichting en decoratie van dit bijzondere project. “Het is niet moeilijk, het kost alleen wat tijd en fantasie,” aldus de vader. “Je kan je kinderen het achteraf nog zelf laten beschilderen zodat het een beetje eigen wordt.

Wonder boven wonder heeft dit speelkasteel het 2 jaar uitgehouden. “Helaas heeft het wat waterschade opgelopen toen onze dochter besloot er mee in de tuin te gaan spelen. Maar het was leuk voor zolang het duurde!”

Geniet van deze video, en DEEL deze met al je vrienden en familie op Facebook!